4 kreative ting du kan bruge dine isterningbakker til

Dato: 25 nov, 2021

Mens nogle har et køleskab med en indbygget ismaskine, gør andre brug af helt almindelige isterningbakker. Isterningbakker er fantastiske til at lave isterninger, hvilket altid er rart på en varm sommerdag. Men hvis du ikke længere har brug for dine isterningbakker, behøver du ikke at smide dem ud. Du kan nemlig bruge dem til et hav af forskellige ting. Det handler bare om at være kreativ. 

Frys hjemmelavet pastasauce

Sørg for, at din store portion hjemmelavede pastasauce ikke går til spilde. Du kan fryse alle mulige pastasaucer i en isterningbakke, hvorefter du nemt kan tø den op og bruge den i din madlavning. 

Opbevar små genstande

Organisér dit hobbyrum eller dit værksted ved hjælp af isterningbakker. Rummene har den helt perfekte størrelse til små skruer, søm eller knapper. Isterningbakker er også den perfekte størrelse til opbevaring af små smykker som øreringe, ringe og tynde halskæder og armbånd.

Gem friske krydderurter

Undgå at smide rester af friske krydderurter ud ved at fryse dem ned til senere. Hvis du vælger at fryse urter ned såsom rosmarin, salvie, timian eller oregano, er det en god idé, at du opbevarer dem i olivenolie i isterningbakken.

Lav rengøringsprodukter til skraldespanden

At holde skraldespanden ren kan være svært. Dog behøver det ikke at være det. Du kan nemlig bare vælge at putte noget så simpelt som lidt eddike og citron i en isterningbakke og herefter lægge den i fryseren. Der skal bare lidt eddike og en halv skive citron i hvert rum.

Relateret opslag

Tips til at vælge den bedste seng for dig

Tips til at vælge den bedste seng for dig

At vælge en seng kan være lidt mere komplekst, end du måske er klar over. Der findes nemlig mange kvalitetssenge, så det kan være lidt af en opgave at vælge den helt rigtige for dig.  Vi mennesker er ikke ens, hvorfor vi har brug for forskellige typer senge. Herunder...

Tips til køb af en ny fladskærm

Tips til køb af en ny fladskærm

Selvom at det kan virke tidskrævende og vanskeligt at købe en ny fladskærm, behøver det slet ikke at være så besværligt. Du skal bare gå på jagt efter en fladskærm med den rette shoppingstrategi.  Ikke nok med at det kan gøre din oplevelse langt bedre, så kan du også...

Sådan vælger du den rigtige sut til dit barn

Sådan vælger du den rigtige sut til dit barn

Førstegangsforældre står over for en lang række udfordringer og ting, som de skal tage stilling til for første gang. Selvom det er helt fantastisk at blive forælder, så kan det også til tider være vanskeligt. Hver dag er en mulighed for at lære noget nyt. Men...