4 kreative ting du kan bruge dine isterningbakker til

Dato: 25 nov, 2021

Mens nogle har et køleskab med en indbygget ismaskine, gør andre brug af helt almindelige isterningbakker. Isterningbakker er fantastiske til at lave isterninger, hvilket altid er rart på en varm sommerdag. Men hvis du ikke længere har brug for dine isterningbakker, behøver du ikke at smide dem ud. Du kan nemlig bruge dem til et hav af forskellige ting. Det handler bare om at være kreativ. 

Frys hjemmelavet pastasauce

Sørg for, at din store portion hjemmelavede pastasauce ikke går til spilde. Du kan fryse alle mulige pastasaucer i en isterningbakke, hvorefter du nemt kan tø den op og bruge den i din madlavning. 

Opbevar små genstande

Organisér dit hobbyrum eller dit værksted ved hjælp af isterningbakker. Rummene har den helt perfekte størrelse til små skruer, søm eller knapper. Isterningbakker er også den perfekte størrelse til opbevaring af små smykker som øreringe, ringe og tynde halskæder og armbånd.

Gem friske krydderurter

Undgå at smide rester af friske krydderurter ud ved at fryse dem ned til senere. Hvis du vælger at fryse urter ned såsom rosmarin, salvie, timian eller oregano, er det en god idé, at du opbevarer dem i olivenolie i isterningbakken.

Lav rengøringsprodukter til skraldespanden

At holde skraldespanden ren kan være svært. Dog behøver det ikke at være det. Du kan nemlig bare vælge at putte noget så simpelt som lidt eddike og citron i en isterningbakke og herefter lægge den i fryseren. Der skal bare lidt eddike og en halv skive citron i hvert rum.

Relateret opslag

Derfor skal du kunne reparere din egen bil

Derfor skal du kunne reparere din egen bil

Selvom det måske ikke lyder som det mest oplagte, kan det være en god ide at kunne reparere sin egen bil. For det første kan det hjælpe dig med at holde omkostningerne nede, da du ikke er nødt til at betale en mekaniker for at fikse bilen. For det andet kan det spare...

Få en succesfuld messe

Få en succesfuld messe

Når du skal gøre klar til messe, er der utrolig mange ting, der skal ordnes. Du skal både have det store overblik og samtidig have øjne for de små detaljer, som betyder meget for det store billede. Det er ikke altid lige nemt, når du skal forberede dig til en kommende...

Tips til at ordne din skuffe med boxershorts

Tips til at ordne din skuffe med boxershorts

Hvis du har en del boxershorts, så har du sikkert oplevet, at det kan være svært at holde styr på dem alle sammen. De ligger højst sandsynligt i en rodet bunke i en eller flere skuffer.Dog er det rarest, når undertøjsskuffen er pæn og ryddelig. Det kan sagtens lade...