5 fordele ved havemøbler i bambus

Dato: 14 jul, 2021

Skal du have nye havemøbler? Så kan det være, at du allerede har overvejet et møbelsæt i bambus. Bambus har nemlig mange gode egenskaber, og i dette indlæg vil vi gøre dig klogere på fordelene ved havemøbler i bambus.

Det bæredygtige valg

Uanset om bæredygtighed er noget du går efter eller ej, så er det altid en fordel, når dine køb viser sig at være bæredygtige – og det er tilfældet med bambus. Bambus er nemlig en ressource, som aldrig bliver tømt, fordi den vokser så hurtigt. Samtidig bidrager bambus positivt til CO2-udviklingen, da planten frigiver helt op til 35% mere ilt end almindelige træer.

Et holdbart materiale

Bambushavemøblers holdbarhed er lang, og det skyldes, at overfladen er ekstra slidstærk sammenlignet med andre træsorter. Så længe du vælger bambusmøbler, hvor forarbejdet er gjort ordentligt, kan du altså forvente en lang levetid.

Møbler, der passer ind i omgivelserne

Bambussens naturlige udseende passer godt ind i uderummet, og dermed er det også nemt at style sammen med andre møbler og materialer.

Bambusmøbler fungerer overalt

Bambusmøblers hårde overflade sikrer, at der ikke trænger fugt ind. Dermed behøver du heller ikke bekymre dig om det danske vejr eller at placere bambusmøbler i et fugtigt område.

Lette møbler til et lille område

Er du en af dem, der ikke har verdens største udeområde? Så er bambus et godt materiale at vælge, hvis du ønsker et luftigt udtryk, som du samtidig nemt kan flytte rundt på.

Relateret opslag

Derfor skal du kunne reparere din egen bil

Derfor skal du kunne reparere din egen bil

Selvom det måske ikke lyder som det mest oplagte, kan det være en god ide at kunne reparere sin egen bil. For det første kan det hjælpe dig med at holde omkostningerne nede, da du ikke er nødt til at betale en mekaniker for at fikse bilen. For det andet kan det spare...

Få en succesfuld messe

Få en succesfuld messe

Når du skal gøre klar til messe, er der utrolig mange ting, der skal ordnes. Du skal både have det store overblik og samtidig have øjne for de små detaljer, som betyder meget for det store billede. Det er ikke altid lige nemt, når du skal forberede dig til en kommende...

Tips til at ordne din skuffe med boxershorts

Tips til at ordne din skuffe med boxershorts

Hvis du har en del boxershorts, så har du sikkert oplevet, at det kan være svært at holde styr på dem alle sammen. De ligger højst sandsynligt i en rodet bunke i en eller flere skuffer.Dog er det rarest, når undertøjsskuffen er pæn og ryddelig. Det kan sagtens lade...