Alt det, der er typisk mødre – husk mors dag!

Dato: 1 nov, 2021

Mors dag falder altid på den 2. søndag i maj – alligevel kommer dagen altid lidt som en overraskelse. I år giver vi dig chancen for at være i god tid, for mors dag er unægteligt den perfekte anledning til at forkæle hende med mors dag blomster, som har givet dig livet og stået ved din side igennem det. Som en hyldest til alle mødre, får du her 10 facts, som karakteriserer mødre på bedste vis.

5 ting, der er typisk mødre

  • Mor kan finde alt!

Du har helt sikkert stået i situationen. Du har ledt hele huset igennem efter dine nøgler, og nu må du opgivende erkende, at de er pist væk. Din mor spørger “skal jeg lige kigge efter dem?”, og du insisterer på, at du har kigget OVERALT. Men af en eller anden grund finder din mor nøglerne på nul komma fem. Det er bare sådan noget, mødre kan.

  • Mor er altid den, du spørger først

Du kender sikkert den traditionelle lyd fra far: “det ved jeg ikke, spørg mor”, for mor har altid styr på tingene. Det eneste tidspunkt, hvor mor siger “spørg far”, er når mor er for træt.

  • “Du kommer til at fryse i den mundering!”

Mor er altid bekymret for, om vi kommer til at fryse. Derfor er det obligatorisk, at hun lige står og vurderer mængden af tøj, inden vi går ud af døren. Én ting er sikkert; mor går altid efter den klassiske “hellere for meget end for lidt!”

  • “Har du nu husket …?”

Mor ved altid, hvad vi har tendens til at glemme! Om det er nøglerne, pungen eller at slukke glattejernet efter brug.

  • Den har mor ordnet!

Mor er altid et skridt foran! Det betyder, at når du stresser over at blive klar til aftenens fest, og det går op for dig, at den bluse du havde planlagt at tage på, slet ikke er smidt til vask, så har mor på magisk vis altid læst dine tanker, og blusen ligger rent og pænt klar til dig.

 

Relateret opslag

3 gaveidéer til din søster

3 gaveidéer til din søster

Er det snart juleaften, eller mangler du en god fødselsdagsgave til din søster? Lige meget hvilken anledning der er tale om, vil du højst sandsynligt gerne forkæle din søster med en skøn gave. Men hvad skal du så give hende?Hvis du er helt på bar bund, kan du vælge at...

Sådan styler du dit tøj fra Ichi

Sådan styler du dit tøj fra Ichi

Kender du det, du står og kigger ind i dit overfyldte klædeskab, og alligevel finder du ikke lige det du har lyst til at tage på? Det kan langt de fleste kvinder blive enige om, og er du også en af dem, hvorfor så ikke se om det smarte tøj fra Ichi, er noget for dig?...

4 julegaver som alle bedsteforældre vil elske

4 julegaver som alle bedsteforældre vil elske

Julen er lige rundt om hjørnet, og du vil selvfølgelig gerne glæde dine bedsteforældre med en sød gave. Når det kommer til bedsteforældre, kan det både være barnet, der køber eller laver en gave, eller det kan være forældrene, der står for gaven. Lige meget hvad...