Alt det, der er typisk mødre – husk mors dag!

Dato: 1 nov, 2021

Mors dag falder altid på den 2. søndag i maj – alligevel kommer dagen altid lidt som en overraskelse. I år giver vi dig chancen for at være i god tid, for mors dag er unægteligt den perfekte anledning til at forkæle hende med mors dag blomster, som har givet dig livet og stået ved din side igennem det. Som en hyldest til alle mødre, får du her 10 facts, som karakteriserer mødre på bedste vis.

5 ting, der er typisk mødre

  • Mor kan finde alt!

Du har helt sikkert stået i situationen. Du har ledt hele huset igennem efter dine nøgler, og nu må du opgivende erkende, at de er pist væk. Din mor spørger “skal jeg lige kigge efter dem?”, og du insisterer på, at du har kigget OVERALT. Men af en eller anden grund finder din mor nøglerne på nul komma fem. Det er bare sådan noget, mødre kan.

  • Mor er altid den, du spørger først

Du kender sikkert den traditionelle lyd fra far: “det ved jeg ikke, spørg mor”, for mor har altid styr på tingene. Det eneste tidspunkt, hvor mor siger “spørg far”, er når mor er for træt.

  • “Du kommer til at fryse i den mundering!”

Mor er altid bekymret for, om vi kommer til at fryse. Derfor er det obligatorisk, at hun lige står og vurderer mængden af tøj, inden vi går ud af døren. Én ting er sikkert; mor går altid efter den klassiske “hellere for meget end for lidt!”

  • “Har du nu husket …?”

Mor ved altid, hvad vi har tendens til at glemme! Om det er nøglerne, pungen eller at slukke glattejernet efter brug.

  • Den har mor ordnet!

Mor er altid et skridt foran! Det betyder, at når du stresser over at blive klar til aftenens fest, og det går op for dig, at den bluse du havde planlagt at tage på, slet ikke er smidt til vask, så har mor på magisk vis altid læst dine tanker, og blusen ligger rent og pænt klar til dig.

 

Relateret opslag

4 julegaver som alle bedsteforældre vil elske

4 julegaver som alle bedsteforældre vil elske

Julen er lige rundt om hjørnet, og du vil selvfølgelig gerne glæde dine bedsteforældre med en sød gave. Når det kommer til bedsteforældre, kan det både være barnet, der køber eller laver en gave, eller det kan være forældrene, der står for gaven. Lige meget hvad...

Opgradér din garderobe med en tunika

Opgradér din garderobe med en tunika

Er det ved at være tid til at opgradere din garderobe? Typisk for mange kvinder er at kigge i et fyldt tøjskab, men stadig ikke have noget at tage på. Hos Jydepotten kan du blandt andet finde en ny tunika, som du både kan bruge til hverdag og fest. Så har du altid...

Fluor: sundt for tænderne, usundt for kroppen

Fluor: sundt for tænderne, usundt for kroppen

Husker du at børste dine tænder? Mon ikke langt størstedelen af Danmarks befolkning klarer tandbørstningen et par gange om dagen, men tænker de over, om der er flour i tandpastaen? Hos MundFrisk.dk kan du få tandpasta uden fluor. Tandpasta uden fluor Når du kigger på...