Baby med på farten

Dato: 21 sep, 2020

Som børnefamilie kan man aldrig være nok forberedt. Du kan aldrig forberede, hvornår baby er sulten, hvornår baby bliver træt, eller hvornår baby skal skiftes – du kan prøve, men du kan aldrig være sikker. Derfor er det en fordel, hvis I dækker jer ind, så kan I nemlig sørge for at være forberedt – uanset hvad.

Hvordan forbereder vi os?

Det kan godt virke besværligt, men det behøver faktisk ikke være så slemt, når I først har lært at forberede jer. Her er en liste over ting, der er nyttige at have med på farten:

Snacks

Det er altid en god idé med små snacks for eksempel smoothies, figenstand eller majschips, alt efter hvor gammelt dit barn er. Så kan baby lynhurtigt få stillet sin sult, og I kan komme videre.

Ekstra sæt tøj

Du ved aldrig, hvornår der sker uheld. Dit barn kan spilde, gylpe, eller lave i bukserne. Derfor er det alfa omega, at du altid har minimum et sæt ekstra tøj med. Så kan baby hurtigt blive tør og ren igen.

Ekstra bleer

Det giver næsten sig selv. Selvfølgelig skal du have ekstra bleer med, så længe dit barn ikke går på toilettet selv endnu.

Pusleunderlag

Det er ikke sikkert, at det er det første, I tænker på, når I er blevet forældre, men et pusleunderlag vil med garanti gøre underværker, når I er på farten. Med sådan et i tasken, kan I nemlig skifte baby uanset hvor I er – helt uden problemer. Du kan finde et her: https://www.parcellet.dk/shop/pusleunderlag-255c1.html

Legetøj

Måske er du vant til en baby, der er let at underholde – men man ved jo aldrig. Derfor er det en god idé altid at medbringe noget legetøj, der kan hjælpe lidt til, hvis baby bliver utilfreds.

Relateret opslag

Derfor skal du kunne reparere din egen bil

Derfor skal du kunne reparere din egen bil

Selvom det måske ikke lyder som det mest oplagte, kan det være en god ide at kunne reparere sin egen bil. For det første kan det hjælpe dig med at holde omkostningerne nede, da du ikke er nødt til at betale en mekaniker for at fikse bilen. For det andet kan det spare...

Få en succesfuld messe

Få en succesfuld messe

Når du skal gøre klar til messe, er der utrolig mange ting, der skal ordnes. Du skal både have det store overblik og samtidig have øjne for de små detaljer, som betyder meget for det store billede. Det er ikke altid lige nemt, når du skal forberede dig til en kommende...

Tips til at ordne din skuffe med boxershorts

Tips til at ordne din skuffe med boxershorts

Hvis du har en del boxershorts, så har du sikkert oplevet, at det kan være svært at holde styr på dem alle sammen. De ligger højst sandsynligt i en rodet bunke i en eller flere skuffer.Dog er det rarest, når undertøjsskuffen er pæn og ryddelig. Det kan sagtens lade...