Briller for alle typer

Dato: 28 dec, 2020

Skrevet af: Simon Herborg

Der findes et væld af forskellige briller. Det er der en god grund til. Vi har nemlig alle unikke ansigtsformer, mens vi også er vilde med forskellige farver samt ønsker hver vores look.

Desuden bør dine briller altid afspejle din personlighed. Dine briller er ofte det første, som andre ser, når de kigger på dit ansigt. Det er derfor ikke ligegyldigt hvilken type briller, du vælger, når du skal investere i nye. Et andet godt råd er, at du har flere briller, så du har til enhver lejlighed.

Briller til et professionelt image

Dine briller kan hjælpe dig med at skabe tillid til din person og derved skabe et professionelt image. Det kan være en fordel i forhold til dine ansatte, forretningskunder, klienter m.m. Ønsker du at fremstå professionel, er det normalt bedst at holde sig til konservative briller og farver. Du bør overveje at vælge følgende:

  • Klassiske former som ovale og rektangelformede briller.
  • Traditionelle farver som guld, sølv, brun, grå og sort.
  • Et stel i titanium eller rustfrit stål er et godt valg.
Briller til de kreative og modebevidste

En måde, at vise din kreative og modebevidste side på, er med moderne og klassiske brillestel i tykkere og større plastmateriale. Vælg gerne iøjnefaldende farver eller stel med flere farver. Et stel i retro- eller vintagestil er et populært valg, når du vil signalere, at du er både kreativ og modebevidst.

Briller til den aktive

Er du en aktiv person, der dyrker sport i din fritid, bør du have et par ekstra briller til dette formål. For den bedste komfort, ydeevne og sikkerhed under aktiv sport bør du vælge briller, der passer til formålet. Disse briller kan være i lyse farver og mønstre.

Få hjælp til valg af briller hos en optiker i København.

Relateret opslag

Sådan vælger du de bedste løbesko

Sådan vælger du de bedste løbesko

I og med at der ikke findes et enkelt par løbesko, der er perfekt til alle, kan det være svært at finde den helt rette sko for dig. Hvis du er på udkig efter et par nye løbesko, kan disse gode råd hjælpe dig i din søgning. Vælg en sko, der er lavet specifikt til løb...

Flotte fletkurve til opbevaring

Flotte fletkurve til opbevaring

Mangler du opbevaringsmuligheder til småting i hjemmet, og må det gerne være noget praktisk, som også klæder indretningen? I så fald er en fletkurv lige det, du søger. Du finder fletkurve med alverdens muligheder hos Notre Dame.  Praktiske løsninger Opbevaring er ikke...

Er du på udkig efter en elcykel?

Er du på udkig efter en elcykel?

Er du træt af modvind på cykelstierne, og er bakkerne uoverskuelige at kæmpe sig op ad på cykel? Det findes der heldigvis råd for. Hos Bikein kan du forkæle dig selv med den populære Cannondale Elcykel. Stor glæde med Cannondale-elcykler Er cyklen dit primære køretøj...