Briller for alle typer

Dato: 28 dec, 2020

Skrevet af: Simon Herborg

Der findes et væld af forskellige briller. Det er der en god grund til. Vi har nemlig alle unikke ansigtsformer, mens vi også er vilde med forskellige farver samt ønsker hver vores look.

Desuden bør dine briller altid afspejle din personlighed. Dine briller er ofte det første, som andre ser, når de kigger på dit ansigt. Det er derfor ikke ligegyldigt hvilken type briller, du vælger, når du skal investere i nye. Et andet godt råd er, at du har flere briller, så du har til enhver lejlighed.

Briller til et professionelt image

Dine briller kan hjælpe dig med at skabe tillid til din person og derved skabe et professionelt image. Det kan være en fordel i forhold til dine ansatte, forretningskunder, klienter m.m. Ønsker du at fremstå professionel, er det normalt bedst at holde sig til konservative briller og farver. Du bør overveje at vælge følgende:

  • Klassiske former som ovale og rektangelformede briller.
  • Traditionelle farver som guld, sølv, brun, grå og sort.
  • Et stel i titanium eller rustfrit stål er et godt valg.
Briller til de kreative og modebevidste

En måde, at vise din kreative og modebevidste side på, er med moderne og klassiske brillestel i tykkere og større plastmateriale. Vælg gerne iøjnefaldende farver eller stel med flere farver. Et stel i retro- eller vintagestil er et populært valg, når du vil signalere, at du er både kreativ og modebevidst.

Briller til den aktive

Er du en aktiv person, der dyrker sport i din fritid, bør du have et par ekstra briller til dette formål. For den bedste komfort, ydeevne og sikkerhed under aktiv sport bør du vælge briller, der passer til formålet. Disse briller kan være i lyse farver og mønstre.

Få hjælp til valg af briller hos en optiker i København.

Relateret opslag

Fordelagtigt at lease en bil

Fordelagtigt at lease en bil

Har du hørt om leasing af bil? Hvis ikke, kan du læse med her, og hvis du har, kan du måske blive klogere. Focus Flex tilbyder forskellige former for leasing, og der er helt sikkert en løsning, der passer til dig og dine behov.  God og tryg service Der findes flere...

Håndhygiejne og den gode vane

Håndhygiejne og den gode vane

I dagens Danmark og i resten af verden er det vigtigt, at vi passer på os selv og hinanden. Derfor er det også vigtigt at væbne os selv med effektive værnemidler såsom mundbind og hånddesinfektion. Dog kan hånddesinfektion nogle gange synes som en hel labyrint at...

Flotte og praktiske manillamærker

Flotte og praktiske manillamærker

Du har sikkert set dem i forskellige butikker; de smarte manillamærker. De er små og praktiske, og samtidig har de et fint udtryk, der gør, at de både er gode som prismærkater og som bordkort på et fint dækket bord.   Praktiske prismærker Der findes mange måder at...