Briller for alle typer

Dato: 28 dec, 2020

Der findes et væld af forskellige briller. Det er der en god grund til. Vi har nemlig alle unikke ansigtsformer, mens vi også er vilde med forskellige farver samt ønsker hver vores look.

Desuden bør dine briller altid afspejle din personlighed. Dine briller er ofte det første, som andre ser, når de kigger på dit ansigt. Det er derfor ikke ligegyldigt hvilken type briller, du vælger, når du skal investere i nye. Et andet godt råd er, at du har flere briller, så du har til enhver lejlighed.

Briller til et professionelt image

Dine briller kan hjælpe dig med at skabe tillid til din person og derved skabe et professionelt image. Det kan være en fordel i forhold til dine ansatte, forretningskunder, klienter m.m. Ønsker du at fremstå professionel, er det normalt bedst at holde sig til konservative briller og farver. Du bør overveje at vælge følgende:

  • Klassiske former som ovale og rektangelformede briller.
  • Traditionelle farver som guld, sølv, brun, grå og sort.
  • Et stel i titanium eller rustfrit stål er et godt valg.
Briller til de kreative og modebevidste

En måde, at vise din kreative og modebevidste side på, er med moderne og klassiske brillestel i tykkere og større plastmateriale. Vælg gerne iøjnefaldende farver eller stel med flere farver. Et stel i retro- eller vintagestil er et populært valg, når du vil signalere, at du er både kreativ og modebevidst.

Briller til den aktive

Er du en aktiv person, der dyrker sport i din fritid, bør du have et par ekstra briller til dette formål. For den bedste komfort, ydeevne og sikkerhed under aktiv sport bør du vælge briller, der passer til formålet. Disse briller kan være i lyse farver og mønstre.

Få hjælp til valg af briller hos en optiker i København.

Relateret opslag

Derfor skal du kunne reparere din egen bil

Derfor skal du kunne reparere din egen bil

Selvom det måske ikke lyder som det mest oplagte, kan det være en god ide at kunne reparere sin egen bil. For det første kan det hjælpe dig med at holde omkostningerne nede, da du ikke er nødt til at betale en mekaniker for at fikse bilen. For det andet kan det spare...

Få en succesfuld messe

Få en succesfuld messe

Når du skal gøre klar til messe, er der utrolig mange ting, der skal ordnes. Du skal både have det store overblik og samtidig have øjne for de små detaljer, som betyder meget for det store billede. Det er ikke altid lige nemt, når du skal forberede dig til en kommende...

Tips til at ordne din skuffe med boxershorts

Tips til at ordne din skuffe med boxershorts

Hvis du har en del boxershorts, så har du sikkert oplevet, at det kan være svært at holde styr på dem alle sammen. De ligger højst sandsynligt i en rodet bunke i en eller flere skuffer.Dog er det rarest, når undertøjsskuffen er pæn og ryddelig. Det kan sagtens lade...