Den perfekte efterskole for naturelskere

Dato: 30 sep, 2020

Skrevet af: Jonas Justesen

Der findes mange forskellige efterskoler, som hver især udbyder specielle linjer. Du kan derfor få et lærerigt år på en efterskole, hvor du blandt andet har et fag, der er lige noget for dig. Om du er til idræt, madlavning, kunst eller IT, så findes der en efterskole for dig.

Er du en rigtig naturelsker, og ønsker du at udfordre dig selv ude i naturen i al slags vejr? Så kan det være, at en Adventure-efterskole måske lige er noget for dig.

Hvad er en Adventure-efterskole?

En Adventure efterskole er en efterskole, der lægger vægt på et linjefag, hvor du kommer ud i naturen hele året rundt. Du skal altså være parat til at lave aktiviteter udendørs uanset, hvordan vejret arter sig den pågældende dag.

Det eneste krav til dig er, at du er fuld af gåpåmod, elsker at være ude i naturen samt, at du er en nysgerrig sjæl.

Adventure Race og Trail Race er nogle af aktiviteterne

Adventure Race er en aktivitet, hvor du skal samarbejde med dit hold om at finde poster, som er indtegnet på et kort. Alle skal være med hele vejen, så det gælder om, at holdet holder sammen og hjælper hinanden med de udfordringer, den enkelte møder på vejen.

Trail Race er løb ude i naturen, hvor du skal gennem terrænets helt naturlige udfordringer, da det ikke foregår på de tilgængelige stier. Du skal altså komme gennem kuperet terræn, tæt bevoksning i skoven, kæmpe dig op af stejle skråninger og måske endda krydse åer og vandløb.

Relateret opslag

Briller for alle typer

Briller for alle typer

Der findes et væld af forskellige briller. Det er der en god grund til. Vi har nemlig alle unikke ansigtsformer, mens vi også er vilde med forskellige farver samt ønsker hver vores look. Desuden bør dine briller altid afspejle din personlighed. Dine briller er ofte...

Fordelagtigt at lease en bil

Fordelagtigt at lease en bil

Har du hørt om leasing af bil? Hvis ikke, kan du læse med her, og hvis du har, kan du måske blive klogere. Focus Flex tilbyder forskellige former for leasing, og der er helt sikkert en løsning, der passer til dig og dine behov.  God og tryg service Der findes flere...

Håndhygiejne og den gode vane

Håndhygiejne og den gode vane

I dagens Danmark og i resten af verden er det vigtigt, at vi passer på os selv og hinanden. Derfor er det også vigtigt at væbne os selv med effektive værnemidler såsom mundbind og hånddesinfektion. Dog kan hånddesinfektion nogle gange synes som en hel labyrint at...