Den perfekte efterskole for naturelskere

Dato: 30 sep, 2020

Der findes mange forskellige efterskoler, som hver især udbyder specielle linjer. Du kan derfor få et lærerigt år på en efterskole, hvor du blandt andet har et fag, der er lige noget for dig. Om du er til idræt, madlavning, kunst eller IT, så findes der en efterskole for dig.

Er du en rigtig naturelsker, og ønsker du at udfordre dig selv ude i naturen i al slags vejr? Så kan det være, at en Adventure-efterskole måske lige er noget for dig.

Hvad er en Adventure-efterskole?

En Adventure efterskole er en efterskole, der lægger vægt på et linjefag, hvor du kommer ud i naturen hele året rundt. Du skal altså være parat til at lave aktiviteter udendørs uanset, hvordan vejret arter sig den pågældende dag.

Det eneste krav til dig er, at du er fuld af gåpåmod, elsker at være ude i naturen samt, at du er en nysgerrig sjæl.

Adventure Race og Trail Race er nogle af aktiviteterne

Adventure Race er en aktivitet, hvor du skal samarbejde med dit hold om at finde poster, som er indtegnet på et kort. Alle skal være med hele vejen, så det gælder om, at holdet holder sammen og hjælper hinanden med de udfordringer, den enkelte møder på vejen.

Trail Race er løb ude i naturen, hvor du skal gennem terrænets helt naturlige udfordringer, da det ikke foregår på de tilgængelige stier. Du skal altså komme gennem kuperet terræn, tæt bevoksning i skoven, kæmpe dig op af stejle skråninger og måske endda krydse åer og vandløb.

Relateret opslag

Derfor skal du kunne reparere din egen bil

Derfor skal du kunne reparere din egen bil

Selvom det måske ikke lyder som det mest oplagte, kan det være en god ide at kunne reparere sin egen bil. For det første kan det hjælpe dig med at holde omkostningerne nede, da du ikke er nødt til at betale en mekaniker for at fikse bilen. For det andet kan det spare...

Få en succesfuld messe

Få en succesfuld messe

Når du skal gøre klar til messe, er der utrolig mange ting, der skal ordnes. Du skal både have det store overblik og samtidig have øjne for de små detaljer, som betyder meget for det store billede. Det er ikke altid lige nemt, når du skal forberede dig til en kommende...

Tips til at ordne din skuffe med boxershorts

Tips til at ordne din skuffe med boxershorts

Hvis du har en del boxershorts, så har du sikkert oplevet, at det kan være svært at holde styr på dem alle sammen. De ligger højst sandsynligt i en rodet bunke i en eller flere skuffer.Dog er det rarest, når undertøjsskuffen er pæn og ryddelig. Det kan sagtens lade...