Det skal du huske at pakke til din fisketur

Dato: 3 jan, 2022

Er du ved at være klar til at tage afsted på et fiskerieventyr? Så er det bare med at komme i gang med at lave en pakkeliste til din tur. Der er nemlig en del ting, du skal huske på, hvis du skal på en fiskeritur i eksempelvis en weekend.

Hvis du sørger for at have det rette udstyr med dig, kan du være sikker på, at du er forberedt på alt, hvad du behøver for at skabe fantastiske minder på vandet. 

Pakkeliste til weekendfisketur

 

  • Fisketegn – Hav altid dit fisketegn med dig. Det er nemlig dit bevis for, at du lovligt må fiske i danske farvande. Du kan købe et fisketegn online, hvis du ikke allerede har gjort det. 
  • Førstehjælpskasse – Det er altid en god idé at have en førstehjælpskasse med på tur. På den måde er du klar på lidt af hvert.
  • Solcreme – Solen kan være stærk, hvis du ender med at være meget ude på vandet. Solcreme vil derfor helt klart være din bedste ven, hvis du tager afsted i de varmere måneder.
  • Insektspray – Skal du sove udendørs i et telt, så vil du bestemt ikke have lyst til at undvære insektspray.
  • Fiskegrej – Selvfølgelig skal du også pakke alt dit fiskegrej. Du bør huske alt lige fra din fiskestang til spinnere, fiskehjul og meget mere.
  • Tøj – Tag flere sæt tøj med, så du altid kan skifte, hvis et sæt bliver vådt. Det kan meget hurtigt ske, når du er på en fiskeritur.
  • Mad og drikke – Kommer du ikke lige til at være i nærheden af et supermarked, så husk at tage diverse mad og drikke med. Du kan eventuelt også tage en køleboks med, så du kan holde det hele koldt.

 

 

Relateret opslag

Derfor skal du kunne reparere din egen bil

Derfor skal du kunne reparere din egen bil

Selvom det måske ikke lyder som det mest oplagte, kan det være en god ide at kunne reparere sin egen bil. For det første kan det hjælpe dig med at holde omkostningerne nede, da du ikke er nødt til at betale en mekaniker for at fikse bilen. For det andet kan det spare...

Få en succesfuld messe

Få en succesfuld messe

Når du skal gøre klar til messe, er der utrolig mange ting, der skal ordnes. Du skal både have det store overblik og samtidig have øjne for de små detaljer, som betyder meget for det store billede. Det er ikke altid lige nemt, når du skal forberede dig til en kommende...

Tips til at ordne din skuffe med boxershorts

Tips til at ordne din skuffe med boxershorts

Hvis du har en del boxershorts, så har du sikkert oplevet, at det kan være svært at holde styr på dem alle sammen. De ligger højst sandsynligt i en rodet bunke i en eller flere skuffer.Dog er det rarest, når undertøjsskuffen er pæn og ryddelig. Det kan sagtens lade...