Er Power BI nødvendigt for en virksomhed?

Dato: 26 okt, 2020

Alle virksomheder er forskellige, og har af denne grund også forskellige udfordringer. Derfor bruger virksomheder heller ikke præcis de samme metoder, når det kommer til salg og markedsføring, da det ligeledes tilpasses til selve målgruppen, markedet m.m.

De fleste virksomheder har i dag masser af data, som de kan analysere og herved se, hvad der fungerer og ikke fungerer. Samtidigt giver disse data mulighed for, at en virksomhed kan tage en beslutning ud fra, hvad de indsamlede data viser. Dette bliver betegnet som Business Intelligence.

Business Intelligence, også kaldt for BI, er en teknologi, der konstant er i udvikling og benyttes af både store og små virksomheder. Der findes flere forskellige BI-værktøjer, hvor en af disse er Microsoft Power BI. Med Power BI får du et værktøj, der hjælper med alt lige fra datatransformering til analyse og visualisering.

Kom på et kursus i Power BI

Hvis du ikke kender til Power BI, men gerne vil benytte det i din virksomhed, er det værd at tage på et Power BI Kursus. Et Power BI-kursus vil nemlig hjælpe dig med at komme godt i gang med brugen af værktøjet.

Hos ProActive tilbyder de et kursus i Power BI, hvor du eksempelvis lærer at:

  • Hente data for diverse kilder
  • Transformere data
  • Lave forskellige datamodeller
  • Lave DAX-beregninger
  • Visualisere data
  • Publicere rapporter

Det vil altså sige, at du med dette kursus får al den viden, du har brug for, når det kommer til Power BI. Herefter kan du vælge at implementere et Power BI-værktøj i din virksomhed eller være bedre til at gøre brug af det værktøj, du allerede har.

Relateret opslag

Oplev luksus og komfort med Mercedes leasing

Oplev luksus og komfort med Mercedes leasing

For dem, der ønsker at køre en bil, der kombinerer luksus, komfort og topmoderne teknologi, er Mercedes leasing en fremragende løsning. Privatleasing af en Mercedes giver mulighed for at nyde en af verdens mest prestigefyldte bilmodeller uden de langsigtede...

Indret dit kontor til en produktiv hverdag

Indret dit kontor til en produktiv hverdag

Kontoret er et vigtigt sted. Det er her, du laver det tunge arbejde og er afhængig af produktivitet. Derfor er det vigtigt at have det indrettet på en måde, som gør det lettere for dig at arbejde.   Indret det hjemligt Først og fremmest skal du sørge for at have...