Er Power BI nødvendigt for en virksomhed?

Dato: 26 okt, 2020

Alle virksomheder er forskellige, og har af denne grund også forskellige udfordringer. Derfor bruger virksomheder heller ikke præcis de samme metoder, når det kommer til salg og markedsføring, da det ligeledes tilpasses til selve målgruppen, markedet m.m.

De fleste virksomheder har i dag masser af data, som de kan analysere og herved se, hvad der fungerer og ikke fungerer. Samtidigt giver disse data mulighed for, at en virksomhed kan tage en beslutning ud fra, hvad de indsamlede data viser. Dette bliver betegnet som Business Intelligence.

Business Intelligence, også kaldt for BI, er en teknologi, der konstant er i udvikling og benyttes af både store og små virksomheder. Der findes flere forskellige BI-værktøjer, hvor en af disse er Microsoft Power BI. Med Power BI får du et værktøj, der hjælper med alt lige fra datatransformering til analyse og visualisering.

Kom på et kursus i Power BI

Hvis du ikke kender til Power BI, men gerne vil benytte det i din virksomhed, er det værd at tage på et Power BI Kursus. Et Power BI-kursus vil nemlig hjælpe dig med at komme godt i gang med brugen af værktøjet.

Hos ProActive tilbyder de et kursus i Power BI, hvor du eksempelvis lærer at:

  • Hente data for diverse kilder
  • Transformere data
  • Lave forskellige datamodeller
  • Lave DAX-beregninger
  • Visualisere data
  • Publicere rapporter

Det vil altså sige, at du med dette kursus får al den viden, du har brug for, når det kommer til Power BI. Herefter kan du vælge at implementere et Power BI-værktøj i din virksomhed eller være bedre til at gøre brug af det værktøj, du allerede har.

Relateret opslag

Har jeres ejendom brug for en tagrenovering?

Har jeres ejendom brug for en tagrenovering?

Tag holder ikke for evigt, så sommetider er det nødvendigt at gå i gang med en tagrenovering. Hvis der er problemer med indtrængende vand, løse tagsten, fugtskaber eller lignende, er det nødvendigt med en tagrenovering. Læs med videre og find ud af, om jeres ejendom...

Skab et bedre arbejdsmiljø for dine medarbejdere

Skab et bedre arbejdsmiljø for dine medarbejdere

  Et godt arbejdsmiljø er roden til et godt arbejdsliv. Vi arbejder simpelthen bedre, jo gladere vi føler os. Derfor bør du som virksomhedsejer også være interesseret i at skabe et godt arbejdsmiljø for dine medarbejdere. Hvis ikke for den medmenneskelige side, så for...

Derfor er det en fordel med en kopimaskine på et kontor

Derfor er det en fordel med en kopimaskine på et kontor

Uanset om du har en stor eller en lille virksomhed, er der bare nogle ting, som du ikke kan undvære. En af disse ting er blandt andet en kopimaskine. Kopimaskiner kommer nemlig med en lang række af fordele, som du ikke vil gå glip af. Hvis du stadig er i tvivl, om du...