Et rent kontor er et sundt kontor

Dato: 30 jun, 2021

De fleste mennesker sætter unægteligt pris på et rent hjem – og i forlængelse heraf naturligvis også et rent kontor. Det er nemlig med til at sætte standarden for medarbejdernes arbejdskvalitet, når der ikke er beskidt, lugtende eller flyver for mange husstøvmider rundt i luften. Med andre ord skal rengøringen altså ikke nedprioriteres, og hvis du ikke ønsker at betale et eksternt rengøringsfirma for at komme ugentligt og rengøre arbejdspladsen, så er der intet andet at gøre end at få fat i nogle rengøringsartikler til erhverv og komme i gang selv.

Når du sørger for en ugentlig rengøring, sikrer du et behageligt klima og miljø indtil den næste rengøring. På den måde vil det blive rart for dine medarbejdere at møde ind hver dag! Det er særligt vigtigt, hvis der er tale om en virksomhed, hvor I holder møder med kunder og lignende. Lokalerne har stor betydning for kundernes førstehåndsindtryk, og derfor er det vigtigt, at de bliver mødt af rene og ryddede lokaler.

Inddrag dine medarbejdere

På trods af, at I har et professionelt rengøringsteam, som kommer og giver den store tur én gang om ugen, så er det vigtigt, at I også selv gør en indsats i det daglige. Inddrag dine medarbejdere, så de husker at sætte i og tømme opvaskemaskinen, tørre deres egne borde af, rydde op i mødelokalerne efter brug og lignende. Små ting som disse vil gøre en kæmpe forskel! Et rent kontor har nemlig stor betydning for et sundt arbejdsmiljø, hvor dine medarbejdere trives, og helbreddet er i orden.

Relateret opslag

Indret dit kontor til en produktiv hverdag

Indret dit kontor til en produktiv hverdag

Kontoret er et vigtigt sted. Det er her, du laver det tunge arbejde og er afhængig af produktivitet. Derfor er det vigtigt at have det indrettet på en måde, som gør det lettere for dig at arbejde.   Indret det hjemligt Først og fremmest skal du sørge for at have...

Få en succesfuld messe

Få en succesfuld messe

Når du skal gøre klar til messe, er der utrolig mange ting, der skal ordnes. Du skal både have det store overblik og samtidig have øjne for de små detaljer, som betyder meget for det store billede. Det er ikke altid lige nemt, når du skal forberede dig til en kommende...