Et stilfuldt look med tøj fra Selected Homme

Dato: 10 sep, 2020

Det kan godt være anstrengende at følge med i den nyeste mode, som konstant ændrer sig fra det ene til det andet. Derfor ender mange mænd måske med at iføre sig den samme T-shirt og de samme jeans, fordi det er komfortabelt – og det går du ikke galt i byen med.

Men det er faktisk ikke så svært at komme til at se stilfuld og lækker ud i tøjet – det er der nemlig rig mulighed for med produkter fra Selected Homme.

Selected Homme – herretøj i et stilfuldt design

Brandet Selected Homme skaber tøj til den moderne mand. Virksomheden er altid med på de nyeste trends, og det gør det nemt for dig at holde dig opdateret. Selected Hommes sortiment består af mange forskellige stilfulde designs, som kan sammensættes på kryds og tværs – efter årstiden, humøret og anledningen.

Deres brede kollektion består blandt andet af jeans, habitbukser, blazer, T-shirts og striktrøjer. Farvenuancerne er stilfulde og neutrale – perfekt til en dag på kontoret eller en tur ud at spise.

Sammensæt et outfit med Selected Homme

Nu har du dit go-to brand, når du skal anskaffe dig nyt tøj – men du skal selvfølgelig også lære at sammensætte de forskellige styles. Her får du et bud på to pæne outfit, som du nemt kan finde elementer til fra Selected Homme.

Outfit 1: En dag på kontoret

Start med et par chinos i en mørk eller lys farve – her kan du eksempelvis gå efter lyse nuancer i forår/sommerperioden samt mørke nuancer i efterår/vinterperioden. Sammensæt med en skjorte og top op med en strik. Så får du et sofistikeret look, hvor skjortekraven kan skimtes under striktrøjen. Er du iført en neutralfarvet strik, kan du eventuelt tilføje en mere farverig skjorte.

Outfit 2: Middag på en lørdag aften

Her skal du selvfølgelig skrue lidt op for de fine tilføjelser til dit outfit. Start med et par Selected Homme habitbukser – og match med en dertilhørende habitjakke. Herunder kan du enten tilføje en skjorte eller en helt almindelig T-shirt. Er du i tvivl, kan du prøve at vurdere, hvor fint arrangementet er. Hvis du for eksempel skal på bar efterfølgende – vil en T-shirt måske være mest behagelig.

Relateret opslag

Sådan planlægger du den perfekte dag med gutterne

Sådan planlægger du den perfekte dag med gutterne

Er det din tur til at planlægge en sjov herreaften for vennerne, men er du på bar bund, når det kommer til gode idéer? Her finder du flere gode idéer, der kan gøre planlægningen meget nemmere for dig. En sjov oplevelse Hvis der er tale om en hel dag og ikke kun en...

4 julegaver som alle bedsteforældre vil elske

4 julegaver som alle bedsteforældre vil elske

Julen er lige rundt om hjørnet, og du vil selvfølgelig gerne glæde dine bedsteforældre med en sød gave. Når det kommer til bedsteforældre, kan det både være barnet, der køber eller laver en gave, eller det kan være forældrene, der står for gaven. Lige meget hvad...

Se TeeShoppens store udvalg af shorts til mænd

Se TeeShoppens store udvalg af shorts til mænd

Er det netop gået op for dig, at din garderobe indeholder det meste, men ikke shorts? I så fald er det med at besøge TeeShoppen, hvor du finder Nordens største og billigste udvalg af basic modetøj, der oser af høj kvalitet. Klik ind og se deres udvalg af shorts til...