Et stilfuldt look med tøj fra Selected Homme

Dato: 10 sep, 2020

Skrevet af: Jonas Justesen

Det kan godt være anstrengende at følge med i den nyeste mode, som konstant ændrer sig fra det ene til det andet. Derfor ender mange mænd måske med at iføre sig den samme T-shirt og de samme jeans, fordi det er komfortabelt – og det går du ikke galt i byen med.

Men det er faktisk ikke så svært at komme til at se stilfuld og lækker ud i tøjet – det er der nemlig rig mulighed for med produkter fra Selected Homme.

Selected Homme – herretøj i et stilfuldt design

Brandet Selected Homme skaber tøj til den moderne mand. Virksomheden er altid med på de nyeste trends, og det gør det nemt for dig at holde dig opdateret. Selected Hommes sortiment består af mange forskellige stilfulde designs, som kan sammensættes på kryds og tværs – efter årstiden, humøret og anledningen.

Deres brede kollektion består blandt andet af jeans, habitbukser, blazer, T-shirts og striktrøjer. Farvenuancerne er stilfulde og neutrale – perfekt til en dag på kontoret eller en tur ud at spise.

Sammensæt et outfit med Selected Homme

Nu har du dit go-to brand, når du skal anskaffe dig nyt tøj – men du skal selvfølgelig også lære at sammensætte de forskellige styles. Her får du et bud på to pæne outfit, som du nemt kan finde elementer til fra Selected Homme.

Outfit 1: En dag på kontoret

Start med et par chinos i en mørk eller lys farve – her kan du eksempelvis gå efter lyse nuancer i forår/sommerperioden samt mørke nuancer i efterår/vinterperioden. Sammensæt med en skjorte og top op med en strik. Så får du et sofistikeret look, hvor skjortekraven kan skimtes under striktrøjen. Er du iført en neutralfarvet strik, kan du eventuelt tilføje en mere farverig skjorte.

Outfit 2: Middag på en lørdag aften

Her skal du selvfølgelig skrue lidt op for de fine tilføjelser til dit outfit. Start med et par Selected Homme habitbukser – og match med en dertilhørende habitjakke. Herunder kan du enten tilføje en skjorte eller en helt almindelig T-shirt. Er du i tvivl, kan du prøve at vurdere, hvor fint arrangementet er. Hvis du for eksempel skal på bar efterfølgende – vil en T-shirt måske være mest behagelig.

Relateret opslag

Find din nye blazer hos Bertoni

Find din nye blazer hos Bertoni

Er det tid til en ny blazer? På Bertoni.dk finder du et stort udvalg af blazere, og du kan helt sikkert finde en, der passer til din stil og anledningen, den skal bruges. Kig forbi og bliv inspireret til at finde din nye blazer. Til alle begivenheder Vi kender det...

Lækkert undertøj til herrer

Lækkert undertøj til herrer

Er du tilhænger af at gå i undertøj i høj kvalitet, lige fra underbukser, LongJohns, Briefs, strømper og t-shirts? Så skulle du tage et kig i Intimos store udvalg på nettet. Intimo er en dansk webshop, hvor du kan finde et stort udvalg af undertøj til mænd i høj...

Fordelagtigt at lease en bil

Fordelagtigt at lease en bil

Har du hørt om leasing af bil? Hvis ikke, kan du læse med her, og hvis du har, kan du måske blive klogere. Focus Flex tilbyder forskellige former for leasing, og der er helt sikkert en løsning, der passer til dig og dine behov.  God og tryg service Der findes flere...