Få en rigtig luksusbil som firmabil

Dato: 28 sep, 2020

Er din helt store drøm, at din firmabil er en rigtig luksusbil, der kan repræsentere din virksomhed på behørig vis? Så er der måske ikke langt fra drøm til virkelighed. Hvis din drøm om en luksusbil handler om en BMW, har du nemlig en glimrende mulighed for at benytte dig af flexleasing.

Hvad er flexleasing?

Flexleasing er en måde hvorpå, du kan komme til at køre i en dyr bil med en høj registreringsafgift. Flexleasing bruges ikke i forbindelse med leasing af almindelige biler. Det er kun for biler i luksusklassen.

Hvorfor er det en fordel med flexleasing?

Det er en fordel at benytte dig af flexleasing af en BMW, fordi det er en dyr luksusbil. Når du køber en BMW, skal du betale den fulde afgift i forbindelse med købet af bilen. Den del slipper du for med flexleasing, ligesom du også får en mindre kapitalbinding i bilen.

Du skal ikke betale den fulde afgift på bilen ved flexleasing, da bilen er blevet indregistreret uden at have en dansk registreringsafgift. Det betyder, at afgiften i stedet deles op i mindre portioner ved hjælp af månedlige rater.

At bruge flexleasing i forbindelse med en firmabil gør, at din virksomhed hurtigere har økonomiske muligheder for at have et luksuriøst ansigt udadtil. At komme trillende i en BMW, når du skal på besøg hos eventuelle kunder eller samarbejdspartnere, giver et godt førstehåndsindtryk af dig og dit firma. Du kan læse mere om BMW flexleasing hos Fleggaard-leasing.dk.

Relateret opslag

Derfor skal du kunne reparere din egen bil

Derfor skal du kunne reparere din egen bil

Selvom det måske ikke lyder som det mest oplagte, kan det være en god ide at kunne reparere sin egen bil. For det første kan det hjælpe dig med at holde omkostningerne nede, da du ikke er nødt til at betale en mekaniker for at fikse bilen. For det andet kan det spare...

Få en succesfuld messe

Få en succesfuld messe

Når du skal gøre klar til messe, er der utrolig mange ting, der skal ordnes. Du skal både have det store overblik og samtidig have øjne for de små detaljer, som betyder meget for det store billede. Det er ikke altid lige nemt, når du skal forberede dig til en kommende...

Tips til at ordne din skuffe med boxershorts

Tips til at ordne din skuffe med boxershorts

Hvis du har en del boxershorts, så har du sikkert oplevet, at det kan være svært at holde styr på dem alle sammen. De ligger højst sandsynligt i en rodet bunke i en eller flere skuffer.Dog er det rarest, når undertøjsskuffen er pæn og ryddelig. Det kan sagtens lade...