Få mere opbevaringsplads i dit hjem

Dato: 23 jan, 2022

Aaaargh, der er bare aldrig plads nok derhjemme. På nul komma fem, kan hjemmet være fyldt med papirer, kuglepenne og diverse nødvindige stykker af skrammel. Nogle gange har man bare brug for en skuffe, der er dedikeret til rod og uorden. En skuffe, hvori man kan smide alt det, der ikke skal bruges lige nu.

Selvfølgelig kan man altid købe nye skuffedarier, men er pladsen trang og opfyldt, bliver man nødt til at tænke på nye, smarte løsninger til hjemmet. Her kan man trække inspiration fra fænomenet small living. Her er det evige princip, at møblerne skal kunne flere ting, for at udfylde pladsen bedst muligt.

 

Sofabordet

Dit sofabord er et godt sted at starte. Hvis du har et klassisk sofabord bestående af en plade med fire ben, er der masser af muligheder for forbedringer. Har du brug for lidt mere plads i din hverdag, kan du købe et sofabord med underliggende hylde, eller underliggende udtrækshylde.

Du kan også købe den store model, hvor hele bordet består af et stort opbevaringsrum. Her mister man muligheden for at sætte benene under bordet, men det åbner for en masse ekstra plads i hjemmet.

 

Sofaen

Sofaen er også ideel til at skaffe mere plads. Mange sofaer bliver i dag lavet med et hulrum under chaiselongen. Her er som regel plads til både dyner, puder og tæpper, men rummet kan sagtens benyttes til bøger og papirer, hvis det er der, du mangler ekstra plads.

 

Tv-møblet

De fleste mennesker har deres tv stående på en form for tv-møbel. Det møbel har som regel en skuffe eller to. I stedet kan du investere i en lav kommode, der giver dig op til fire skuffer. Ikke barer får du mere plads, du får også mulighed for en større grad af organisering.

Relateret opslag

Derfor skal du kunne reparere din egen bil

Derfor skal du kunne reparere din egen bil

Selvom det måske ikke lyder som det mest oplagte, kan det være en god ide at kunne reparere sin egen bil. For det første kan det hjælpe dig med at holde omkostningerne nede, da du ikke er nødt til at betale en mekaniker for at fikse bilen. For det andet kan det spare...

Få en succesfuld messe

Få en succesfuld messe

Når du skal gøre klar til messe, er der utrolig mange ting, der skal ordnes. Du skal både have det store overblik og samtidig have øjne for de små detaljer, som betyder meget for det store billede. Det er ikke altid lige nemt, når du skal forberede dig til en kommende...

Tips til at ordne din skuffe med boxershorts

Tips til at ordne din skuffe med boxershorts

Hvis du har en del boxershorts, så har du sikkert oplevet, at det kan være svært at holde styr på dem alle sammen. De ligger højst sandsynligt i en rodet bunke i en eller flere skuffer.Dog er det rarest, når undertøjsskuffen er pæn og ryddelig. Det kan sagtens lade...