Find den rette entreprenør til opførslen af din nye industrihal

Dato: 26 okt, 2020

Drømmer du om en ny industrihal til din virksomhed? I så fald er det vigtigt, at du ender med en erfaren og professionel samarbejdspartner i form af en entreprenør, der kan varetage din opgave. Med en kyndig og kompetent samarbejdspartner kan du nemlig overlade dit projekt med ro i maven velvidende om, at dit projekt er i trygge hænder.

Start med at finde et par firmaer

Først og fremmest er det værd at bruge noget tid på at lave en Google-søgning for at finde frem til lokale entreprenører. Find et par stykker, du mener er interessante, og som du gerne vil snakke nærmere med.

Ring og få en snak med de forskellige entreprenører

Når du har lavet en liste med forskellige entreprenører, er det en god idé, at du foretager et opkald til hver af dem og stiller dem de samme spørgsmål. Du bør overveje hvilke spørgsmål, du ønsker svar på, inden du ringer. Det kan eksempelvis være:

  • Har de før varetaget projekter af samme art som dit?
  • Er de villige til at give dig referencer og kundeudtalelser?
  • Hvor mange andre projekter vil de varetage på samme tidspunkt som dit?
  • Arbejder de med underleverandører?
  • Hvor længe har de arbejdet med deres underleverandører?

Svarene på disse spørgsmål vil hjælpe med at give dig et indblik i virksomhedens tilgængelighed, pålidelighed, hvor meget opmærksomhed de vil være i stand til at give dit projekt samt, hvor erfarne de er. Til sidst kan du indhente tilbud fra et par firmaer og møde dem ansigt til ansigt for at få en yderligere snak om din nye industrihal.

Relateret opslag

Indret dit kontor til en produktiv hverdag

Indret dit kontor til en produktiv hverdag

Kontoret er et vigtigt sted. Det er her, du laver det tunge arbejde og er afhængig af produktivitet. Derfor er det vigtigt at have det indrettet på en måde, som gør det lettere for dig at arbejde.   Indret det hjemligt Først og fremmest skal du sørge for at have...

Få en succesfuld messe

Få en succesfuld messe

Når du skal gøre klar til messe, er der utrolig mange ting, der skal ordnes. Du skal både have det store overblik og samtidig have øjne for de små detaljer, som betyder meget for det store billede. Det er ikke altid lige nemt, når du skal forberede dig til en kommende...