Flotte og praktiske manillamærker

Dato: 25 nov, 2020

Du har sikkert set dem i forskellige butikker; de smarte manillamærker. De er små og praktiske, og samtidig har de et fint udtryk, der gør, at de både er gode som prismærkater og som bordkort på et fint dækket bord.  

Praktiske prismærker

Der findes mange måder at markere priser på i butikker, og særligt i butikker med brugskunst og blomsterhandlere er det ofte de populære manillamærker, der bliver brugt. De fås i forskellige størrelser, så de passer fint på produkter i forskellige størrelser, og selvom de tjener som noget praktisk, så har de også et fint udtryk, der ofte passer til de hyggelige butikker. I manillamærkerne er der et hul med forstærkning, hvor du kan binde det fast på varen. Forstærkningen gør, at der skal meget til for at rive hul på mærket.

Farverige bordkort

Der er ingen tvivl om, at manillamærkerne er praktiske. De er gode og flotte at bruge som prismærker i butikker, men de er også et godt valg, når der skal bordkort på bordet ved forskellige begivenheder. De forskellige størrelser gør, at du selv kan vælge, hvor tydelige de skal være i bordopdækningen, og ikke nok med at der findes flere størrelser, så er der også en hel regnbue af farver at vælge mellem. Skal du holde barnedåb, kan du vælge blå eller rød, skal der være julefrokost kan den mørkegrønne være et godt valg. Og skal de bare være helt neutrale, kan du vælge sort, hvid eller den klassiske, neutrale farve. Mulighederne er mange, og der er helt sikkert manillamærker, der passer præcis til det, du skal bruge dem til, uanset om det er til butikken eller privat brug.

Relateret opslag

Indret dit kontor til en produktiv hverdag

Indret dit kontor til en produktiv hverdag

Kontoret er et vigtigt sted. Det er her, du laver det tunge arbejde og er afhængig af produktivitet. Derfor er det vigtigt at have det indrettet på en måde, som gør det lettere for dig at arbejde.   Indret det hjemligt Først og fremmest skal du sørge for at have...

Derfor skal du kunne reparere din egen bil

Derfor skal du kunne reparere din egen bil

Selvom det måske ikke lyder som det mest oplagte, kan det være en god ide at kunne reparere sin egen bil. For det første kan det hjælpe dig med at holde omkostningerne nede, da du ikke er nødt til at betale en mekaniker for at fikse bilen. For det andet kan det spare...