Fordele ved præsentationsteknik

Dato: 26 okt, 2020

Skrevet af: Karen Marie

Hvis du blot en gang imellem eller måske dagligt skal præsentere noget for dine kolleger, kunder eller et andet publikum er det en fordel, at du har din præsentationsteknik på plads. Det gør nemlig, at du fanger dem, der lytter til dig og rent faktisk får leveret dit budskab, så tilhørerne går fra din præsentation med et udbytte.

Skal du formidle svært tilgængeligt stof?

Det kan være noget af en udfordring at formidle eksempelvis svært tilgængeligt stof såsom faglig viden. Står du i denne situation, er du sikkert specialist inden for det område, du skal formidle videre til andre.

En specialist er så vidende omkring et specifikt felt, at det sommetider kan være svært at sætte sig ind i, hvordan formidlingen om emnet skal foregå til en specifik gruppe.

Din målgruppe skifter måske mellem andre specialister, ledere og kunder, som ønsker at vide mere om dit felt. Disse modtagere er ikke ens og skal af denne grund have stoffet formidlet på hver deres måde.

Som specialist og formidler skal du derfor være ekstra opmærksom på, at du når ud til dit publikum. Du skal kunne tilpasse stoffets sværhedsgrad efter målgruppen samtidig med, at du ikke går på kompromis med din store viden.

For at kunne mestre denne svære kunst kan det være en fordel at deltage i et kursus i præsentationsteknik. På et sådan intenst kursus, hvor du og dine teknikker samt viden er i fokus, kan du få en masse redskaber med hjem, som du efterfølgende kan bruge.

Relateret opslag

Briller for alle typer

Briller for alle typer

Der findes et væld af forskellige briller. Det er der en god grund til. Vi har nemlig alle unikke ansigtsformer, mens vi også er vilde med forskellige farver samt ønsker hver vores look. Desuden bør dine briller altid afspejle din personlighed. Dine briller er ofte...

Fordelagtigt at lease en bil

Fordelagtigt at lease en bil

Har du hørt om leasing af bil? Hvis ikke, kan du læse med her, og hvis du har, kan du måske blive klogere. Focus Flex tilbyder forskellige former for leasing, og der er helt sikkert en løsning, der passer til dig og dine behov.  God og tryg service Der findes flere...

Håndhygiejne og den gode vane

Håndhygiejne og den gode vane

I dagens Danmark og i resten af verden er det vigtigt, at vi passer på os selv og hinanden. Derfor er det også vigtigt at væbne os selv med effektive værnemidler såsom mundbind og hånddesinfektion. Dog kan hånddesinfektion nogle gange synes som en hel labyrint at...