Fordele ved præsentationsteknik

Dato: 26 okt, 2020

Hvis du blot en gang imellem eller måske dagligt skal præsentere noget for dine kolleger, kunder eller et andet publikum er det en fordel, at du har din præsentationsteknik på plads. Det gør nemlig, at du fanger dem, der lytter til dig og rent faktisk får leveret dit budskab, så tilhørerne går fra din præsentation med et udbytte.

Skal du formidle svært tilgængeligt stof?

Det kan være noget af en udfordring at formidle eksempelvis svært tilgængeligt stof såsom faglig viden. Står du i denne situation, er du sikkert specialist inden for det område, du skal formidle videre til andre.

En specialist er så vidende omkring et specifikt felt, at det sommetider kan være svært at sætte sig ind i, hvordan formidlingen om emnet skal foregå til en specifik gruppe.

Din målgruppe skifter måske mellem andre specialister, ledere og kunder, som ønsker at vide mere om dit felt. Disse modtagere er ikke ens og skal af denne grund have stoffet formidlet på hver deres måde.

Som specialist og formidler skal du derfor være ekstra opmærksom på, at du når ud til dit publikum. Du skal kunne tilpasse stoffets sværhedsgrad efter målgruppen samtidig med, at du ikke går på kompromis med din store viden.

For at kunne mestre denne svære kunst kan det være en fordel at deltage i et kursus i præsentationsteknik. På et sådan intenst kursus, hvor du og dine teknikker samt viden er i fokus, kan du få en masse redskaber med hjem, som du efterfølgende kan bruge.

Relateret opslag

Har jeres ejendom brug for en tagrenovering?

Har jeres ejendom brug for en tagrenovering?

Tag holder ikke for evigt, så sommetider er det nødvendigt at gå i gang med en tagrenovering. Hvis der er problemer med indtrængende vand, løse tagsten, fugtskaber eller lignende, er det nødvendigt med en tagrenovering. Læs med videre og find ud af, om jeres ejendom...

Tips til at ordne din skuffe med boxershorts

Tips til at ordne din skuffe med boxershorts

Hvis du har en del boxershorts, så har du sikkert oplevet, at det kan være svært at holde styr på dem alle sammen. De ligger højst sandsynligt i en rodet bunke i en eller flere skuffer.Dog er det rarest, når undertøjsskuffen er pæn og ryddelig. Det kan sagtens lade...

Skab et bedre arbejdsmiljø for dine medarbejdere

Skab et bedre arbejdsmiljø for dine medarbejdere

  Et godt arbejdsmiljø er roden til et godt arbejdsliv. Vi arbejder simpelthen bedre, jo gladere vi føler os. Derfor bør du som virksomhedsejer også være interesseret i at skabe et godt arbejdsmiljø for dine medarbejdere. Hvis ikke for den medmenneskelige side, så for...