Gode råd til vedligeholdelse af træværk

Dato: 25 aug, 2020

Alle kender reklamen med, at dit træværk siger Gori. Er du faldet for denne reklame og tænker, at dit træværk nu skal behandles med Gori træbeskyttelse? Det er helt sikkert en god idé, når du blot husker at følge en række gode råd.

Start med klargøringen

Det er et must, at du starter med klargøringen af træværket. Mange vælger at springe dette trin over. Men det er dog ikke en god idé, da det herved hurtigt begynder at skalle af igen. Og så er du jo lige vidt.

Helt nyt træværk

Selvom du lige har hentet eller fået leveret det nye træværk fra trælasten, så er det ikke helt nyt. Den helt naturlige nedbrydningsproces er nemlig allerede i gang. Kig derfor på træet for at se, om det er trist og gråt, eller om det har løse fibre siddende. Er dette tilfældet, bør du starte med at behandle træet med et af Goris Fjern Belægninger-produkter.

Træværk af ældre dato

Træværk, der tidligere har fået træbeskyttelse, kan se slidt ud, da det skaller. Dette skal du fjerne med Goris Fjern Belægninger-produkter. Støder du på råddent træ, skal det skiftes. Derefter skal du sørge for, at alle træbeskyttelsesrester, der sidder løst, fjernes med enten et skrabejern, slibepapir eller en slibemaskine. Rengør derefter med Gori Træværk og slut af med at slibe overfladen.

Grunding og træbeskyttelse giver længere holdbarhed

Ønsker du ikke at skulle behandle dit træværk igen lige med det samme, bør du grunde det. En grunding beskytter nemlig træet mod råd og svamp. Efter grunding skal du give træværket træbeskyttelse minimum to gange.

Relateret opslag

Tips til at ordne din skuffe med boxershorts

Tips til at ordne din skuffe med boxershorts

Hvis du har en del boxershorts, så har du sikkert oplevet, at det kan være svært at holde styr på dem alle sammen. De ligger højst sandsynligt i en rodet bunke i en eller flere skuffer.Dog er det rarest, når undertøjsskuffen er pæn og ryddelig. Det kan sagtens lade...

Giv hjemmelavede gaver

Giv hjemmelavede gaver

Enhver forældre kender følelsen af at få en tegning af sit barn. For den udefrakommende kan glæden virke underlig, for i mange tilfælde er det i virkeligheden en grim tegning. Men gaven stikker dybere, end den æstetiske glæde en gave kan give. Gaven er et udtryk for,...

Vælg den rette belysning til dit walk-in-closet

Vælg den rette belysning til dit walk-in-closet

Har du et walk-in-closet, som du skal i gang med at indrette? Det er nærmest alles drøm at have et walk-in-closet, hvor ens tøj, sko og så videre bliver samlet. Men for at du kan bruge dit walk-in-closet på bedste vis, er det nødvendigt med en god belysning.For at...