Håndhygiejne og den gode vane

Dato: 26 nov, 2020

I dagens Danmark og i resten af verden er det vigtigt, at vi passer på os selv og hinanden. Derfor er det også vigtigt at væbne os selv med effektive værnemidler såsom mundbind og hånddesinfektion.

Dog kan hånddesinfektion nogle gange synes som en hel labyrint at finde rundt i, for hvilken et produkt skal man vælge? Du kan få hånddesinfektionsmidler i flere forskellige former. Blandt andet i en flydende form som ligner vand, men du kan også få det som gel, servietter eller spray. Uanset hvilket et produkt du vælger, skal du være opmærksom på at finde de produkter, som har en alkoholkoncentration på 70-85%.

Håndsprit eller vand og sæbe?

Det er vigtigt at holde en god håndhygiejne. Det handler om at vaske hænderne grundigt med vand og sæbe men i de situationer, hvor du ikke kan komme i nærheden af vand eller sæbe, kan hånddesinfektion i form af håndsprit være et rigtigt godt alternativ.

Håndsprit skal indgnides i huden i 30 sekunder for at bevare hudens spændstighed, og for at du undgår, at huden på hænderne revner. Det er selvfølgelig en smagssag, hvilket et produkt du vælger, for uanset hvad er virkningen den samme.

Men det er ikke kun dine hænder, der skal sprittes af fra tid til anden. Omtrent lige så vigtigt er det, at du sørger for at have et rent hjem. Til det har de hos Lomax.dk også et stort udvalg af rengøringsprodukter, så du kan holde dit hjem skinnende rent og helt fri for bakterier og virus.

Relateret opslag

Derfor skal du kunne reparere din egen bil

Derfor skal du kunne reparere din egen bil

Selvom det måske ikke lyder som det mest oplagte, kan det være en god ide at kunne reparere sin egen bil. For det første kan det hjælpe dig med at holde omkostningerne nede, da du ikke er nødt til at betale en mekaniker for at fikse bilen. For det andet kan det spare...

Få en succesfuld messe

Få en succesfuld messe

Når du skal gøre klar til messe, er der utrolig mange ting, der skal ordnes. Du skal både have det store overblik og samtidig have øjne for de små detaljer, som betyder meget for det store billede. Det er ikke altid lige nemt, når du skal forberede dig til en kommende...

Tips til at ordne din skuffe med boxershorts

Tips til at ordne din skuffe med boxershorts

Hvis du har en del boxershorts, så har du sikkert oplevet, at det kan være svært at holde styr på dem alle sammen. De ligger højst sandsynligt i en rodet bunke i en eller flere skuffer.Dog er det rarest, når undertøjsskuffen er pæn og ryddelig. Det kan sagtens lade...