Håndhygiejne og den gode vane

Dato: 26 nov, 2020

I dagens Danmark og i resten af verden er det vigtigt, at vi passer på os selv og hinanden. Derfor er det også vigtigt at væbne os selv med effektive værnemidler såsom mundbind og hånddesinfektion.

Dog kan hånddesinfektion nogle gange synes som en hel labyrint at finde rundt i, for hvilken et produkt skal man vælge? Du kan få hånddesinfektionsmidler i flere forskellige former. Blandt andet i en flydende form som ligner vand, men du kan også få det som gel, servietter eller spray. Uanset hvilket et produkt du vælger, skal du være opmærksom på at finde de produkter, som har en alkoholkoncentration på 70-85%.

Håndsprit eller vand og sæbe?

Det er vigtigt at holde en god håndhygiejne. Det handler om at vaske hænderne grundigt med vand og sæbe men i de situationer, hvor du ikke kan komme i nærheden af vand eller sæbe, kan hånddesinfektion i form af håndsprit være et rigtigt godt alternativ.

Håndsprit skal indgnides i huden i 30 sekunder for at bevare hudens spændstighed, og for at du undgår, at huden på hænderne revner. Det er selvfølgelig en smagssag, hvilket et produkt du vælger, for uanset hvad er virkningen den samme.

Men det er ikke kun dine hænder, der skal sprittes af fra tid til anden. Omtrent lige så vigtigt er det, at du sørger for at have et rent hjem. Til det har de hos Lomax.dk også et stort udvalg af rengøringsprodukter, så du kan holde dit hjem skinnende rent og helt fri for bakterier og virus.

Relateret opslag

Tips til at ordne din skuffe med boxershorts

Tips til at ordne din skuffe med boxershorts

Hvis du har en del boxershorts, så har du sikkert oplevet, at det kan være svært at holde styr på dem alle sammen. De ligger højst sandsynligt i en rodet bunke i en eller flere skuffer.Dog er det rarest, når undertøjsskuffen er pæn og ryddelig. Det kan sagtens lade...

Få mere opbevaringsplads i dit hjem

Få mere opbevaringsplads i dit hjem

Aaaargh, der er bare aldrig plads nok derhjemme. På nul komma fem, kan hjemmet være fyldt med papirer, kuglepenne og diverse nødvindige stykker af skrammel. Nogle gange har man bare brug for en skuffe, der er dedikeret til rod og uorden. En skuffe, hvori man kan smide...

Det skal du huske at pakke til din fisketur

Det skal du huske at pakke til din fisketur

Er du ved at være klar til at tage afsted på et fiskerieventyr? Så er det bare med at komme i gang med at lave en pakkeliste til din tur. Der er nemlig en del ting, du skal huske på, hvis du skal på en fiskeritur i eksempelvis en weekend. Hvis du sørger for at have...