Håndhygiejne og den gode vane

Dato: 26 nov, 2020

Skrevet af: Simon Herborg

I dagens Danmark og i resten af verden er det vigtigt, at vi passer på os selv og hinanden. Derfor er det også vigtigt at væbne os selv med effektive værnemidler såsom mundbind og hånddesinfektion.

Dog kan hånddesinfektion nogle gange synes som en hel labyrint at finde rundt i, for hvilken et produkt skal man vælge? Du kan få hånddesinfektionsmidler i flere forskellige former. Blandt andet i en flydende form som ligner vand, men du kan også få det som gel, servietter eller spray. Uanset hvilket et produkt du vælger, skal du være opmærksom på at finde de produkter, som har en alkoholkoncentration på 70-85%.

Håndsprit eller vand og sæbe?

Det er vigtigt at holde en god håndhygiejne. Det handler om at vaske hænderne grundigt med vand og sæbe men i de situationer, hvor du ikke kan komme i nærheden af vand eller sæbe, kan hånddesinfektion i form af håndsprit være et rigtigt godt alternativ.

Håndsprit skal indgnides i huden i 30 sekunder for at bevare hudens spændstighed, og for at du undgår, at huden på hænderne revner. Det er selvfølgelig en smagssag, hvilket et produkt du vælger, for uanset hvad er virkningen den samme.

Men det er ikke kun dine hænder, der skal sprittes af fra tid til anden. Omtrent lige så vigtigt er det, at du sørger for at have et rent hjem. Til det har de hos Lomax.dk også et stort udvalg af rengøringsprodukter, så du kan holde dit hjem skinnende rent og helt fri for bakterier og virus.

Relateret opslag

Sådan vælger du de bedste løbesko

Sådan vælger du de bedste løbesko

I og med at der ikke findes et enkelt par løbesko, der er perfekt til alle, kan det være svært at finde den helt rette sko for dig. Hvis du er på udkig efter et par nye løbesko, kan disse gode råd hjælpe dig i din søgning. Vælg en sko, der er lavet specifikt til løb...

Flotte fletkurve til opbevaring

Flotte fletkurve til opbevaring

Mangler du opbevaringsmuligheder til småting i hjemmet, og må det gerne være noget praktisk, som også klæder indretningen? I så fald er en fletkurv lige det, du søger. Du finder fletkurve med alverdens muligheder hos Notre Dame.  Praktiske løsninger Opbevaring er ikke...

Er du på udkig efter en elcykel?

Er du på udkig efter en elcykel?

Er du træt af modvind på cykelstierne, og er bakkerne uoverskuelige at kæmpe sig op ad på cykel? Det findes der heldigvis råd for. Hos Bikein kan du forkæle dig selv med den populære Cannondale Elcykel. Stor glæde med Cannondale-elcykler Er cyklen dit primære køretøj...