Håndhygiejne og den gode vane

Dato: 26 nov, 2020

Skrevet af: Simon Herborg

I dagens Danmark og i resten af verden er det vigtigt, at vi passer på os selv og hinanden. Derfor er det også vigtigt at væbne os selv med effektive værnemidler såsom mundbind og hånddesinfektion.

Dog kan hånddesinfektion nogle gange synes som en hel labyrint at finde rundt i, for hvilken et produkt skal man vælge? Du kan få hånddesinfektionsmidler i flere forskellige former. Blandt andet i en flydende form som ligner vand, men du kan også få det som gel, servietter eller spray. Uanset hvilket et produkt du vælger, skal du være opmærksom på at finde de produkter, som har en alkoholkoncentration på 70-85%.

Håndsprit eller vand og sæbe?

Det er vigtigt at holde en god håndhygiejne. Det handler om at vaske hænderne grundigt med vand og sæbe men i de situationer, hvor du ikke kan komme i nærheden af vand eller sæbe, kan hånddesinfektion i form af håndsprit være et rigtigt godt alternativ.

Håndsprit skal indgnides i huden i 30 sekunder for at bevare hudens spændstighed, og for at du undgår, at huden på hænderne revner. Det er selvfølgelig en smagssag, hvilket et produkt du vælger, for uanset hvad er virkningen den samme.

Men det er ikke kun dine hænder, der skal sprittes af fra tid til anden. Omtrent lige så vigtigt er det, at du sørger for at have et rent hjem. Til det har de hos Lomax.dk også et stort udvalg af rengøringsprodukter, så du kan holde dit hjem skinnende rent og helt fri for bakterier og virus.

Relateret opslag

Briller for alle typer

Briller for alle typer

Der findes et væld af forskellige briller. Det er der en god grund til. Vi har nemlig alle unikke ansigtsformer, mens vi også er vilde med forskellige farver samt ønsker hver vores look. Desuden bør dine briller altid afspejle din personlighed. Dine briller er ofte...

Fordelagtigt at lease en bil

Fordelagtigt at lease en bil

Har du hørt om leasing af bil? Hvis ikke, kan du læse med her, og hvis du har, kan du måske blive klogere. Focus Flex tilbyder forskellige former for leasing, og der er helt sikkert en løsning, der passer til dig og dine behov.  God og tryg service Der findes flere...

Flotte og praktiske manillamærker

Flotte og praktiske manillamærker

Du har sikkert set dem i forskellige butikker; de smarte manillamærker. De er små og praktiske, og samtidig har de et fint udtryk, der gør, at de både er gode som prismærkater og som bordkort på et fint dækket bord.   Praktiske prismærker Der findes mange måder at...