Hjælpemidler til rygestop

Dato: 25 mar, 2021

Skrevet af: hFJh0XLYil

Overvejer du at holde op med at ryge, kan du få hjælp til det på flere forskellige måder. Der findes nemlig i dag en del gode metoder, som har hjulpet mange rygere ud af deres afhængighed.

Du kan eksempelvis benytte dig af akupunktur og hypnose, hvilket er metoder, der har hjulpet mange. Det kan dog være svært i en travl hverdag at sætte tid af til disse behandlinger. Heldigvis findes der også gør det selv-metoder.

Brug nikotinplaster og nikotintyggegummi

Nikotinplaster og nikotintyggegummi er nikotinerstatningsprodukter, der kan hjælpe dig af med en del af rygetrangen. Disse nikotinerstatningsprodukter kan derfor være en rigtig god hjælpende hånd til at komme i gang med et rygestop.

Det er nemt at få fat i disse produkter, da de kan købes i håndkøb på eksempelvis apoteket. Derudover kan du anvende dem dagligt, da du ikke skal være på et specifikt sted på et fastsat tidspunkt for at modtage en behandling.

E-cigaretten er et godt hjælpemiddel

For at holde op med at ryge kan en e-cigaret være det oplagte hjælpemiddel. Med en e-cigaret har du stadig noget mellem hænderne, og du får ligeledes fornemmelsen af, at du ryger en almindelig cigaret. Dette hjælper en del mennesker med at holde op med at ryge, fordi det er den metode, der kommer tættest på at minde om rygning.

Når du skal i gang med at bruge en e-cigaret, skal du vælge en, der opfylder dine behov. Det kan blandt andet være den meget trendy og stilsikre e-cigaret Eleaf. Derefter skal du finde ud af, hvilken e-væske du ønsker at bruge. Der findes nemlig et væld af smagsvarianter.

Relateret opslag

Er du på udkig efter en elcykel?

Er du på udkig efter en elcykel?

Er du træt af modvind på cykelstierne, og er bakkerne uoverskuelige at kæmpe sig op ad på cykel? Det findes der heldigvis råd for. Hos Bikein kan du forkæle dig selv med den populære Cannondale Elcykel. Stor glæde med Cannondale-elcykler Er cyklen dit primære køretøj...

Mangler du et nyt skateboard?

Mangler du et nyt skateboard?

Er du den helt store skater? Uanset om du er garvet eller helt ny indenfor skaterverdenen, så er det med at have udstyret i orden. Hos The Boss Shop kan du finde dit nye skateboard blandt det store udvalg, og der er masser af brands at vælge imellem.  Hav udstyret i...

Indstil lysstyrken med din telefon

Indstil lysstyrken med din telefon

Når du tænder for lamper derhjemme, er det typisk et klart lys, der bliver tændt. Hvorfor ikke lave det mere specielt? Med en WiFi pære kan du eksempelvis skrue op og ned for lysstyrken og tænde for forskellige farver. Alt sammen via en app på din iPhone eller...