Lækkert undertøj til herrer

Dato: 22 dec, 2020

Skrevet af: Simon Herborg

Er du tilhænger af at gå i undertøj i høj kvalitet, lige fra underbukser, LongJohns, Briefs, strømper og t-shirts? Så skulle du tage et kig i Intimos store udvalg på nettet.

Intimo er en dansk webshop, hvor du kan finde et stort udvalg af undertøj til mænd i høj kvalitet. Det er undertøj fra kendte brands såsom JBS, Bjørn Borg, Olympia, Armani og Hugo Boss. Så er du en mand, som går op i mode og nye tendenser indenfor undertøj, så er det en god ide at kigge Intimos store udvalg igennem.

Undertøj i høj kvalitet

Hos Intimo er der et stort fokus på, at undertøjet i deres store sortiment skal være i høj kvalitet. Derfor finder du også undertøj i mange forskellige kvaliteter. For eksempel undertøj i økologisk bomuld, 100% bomuld, lyocell, blød microfiber og den helt nye og populære kvalitet, bambus.

Undertøj til alle sæsoner

Undertøj er skabt for at blive brugt, både i hverdagen men også til fest. Det gælder også for alle årstider, og uanset om det er koldt eller varmt, skal undertøjet sidde behageligt på kroppen og føles naturligt at have på uden at stramme.

Hos Intimo finder du meget forskelligt undertøj, som du kan bruge hele året rundt – både på en kold vinterdag og på de dage, hvor du går på arbejde. Er du typen, som gerne vil gå med undertøj i eksempelvis uld, så finder du også det i det store udvalg. Her finder du for eksempel nogle lange lune underbukser og langærmede t-shirts i blød merinould.

 

Relateret opslag

Find din nye blazer hos Bertoni

Find din nye blazer hos Bertoni

Er det tid til en ny blazer? På Bertoni.dk finder du et stort udvalg af blazere, og du kan helt sikkert finde en, der passer til din stil og anledningen, den skal bruges. Kig forbi og bliv inspireret til at finde din nye blazer. Til alle begivenheder Vi kender det...

Fordelagtigt at lease en bil

Fordelagtigt at lease en bil

Har du hørt om leasing af bil? Hvis ikke, kan du læse med her, og hvis du har, kan du måske blive klogere. Focus Flex tilbyder forskellige former for leasing, og der er helt sikkert en løsning, der passer til dig og dine behov.  God og tryg service Der findes flere...

Pift garderoben op med nye t-shirts

Pift garderoben op med nye t-shirts

Trænger garderoben til at blive frisket op? Mangler du en basic t shirt, eller må den gerne have farve og mønstre? Tag et kig forbi teeshoppen.dk. De brander sig som ”din t-shirt pusher”, så der er stor chance for, at du kan finde nyt blandt deres store sortiment. Et...