Lækkert undertøj til herrer

Dato: 22 dec, 2020

Skrevet af: Simon Herborg

Er du tilhænger af at gå i undertøj i høj kvalitet, lige fra underbukser, LongJohns, Briefs, strømper og t-shirts? Så skulle du tage et kig i Intimos store udvalg på nettet.

Intimo er en dansk webshop, hvor du kan finde et stort udvalg af undertøj til mænd i høj kvalitet. Det er undertøj fra kendte brands såsom JBS, Bjørn Borg, Olympia, Armani og Hugo Boss. Så er du en mand, som går op i mode og nye tendenser indenfor undertøj, så er det en god ide at kigge Intimos store udvalg igennem.

Undertøj i høj kvalitet

Hos Intimo er der et stort fokus på, at undertøjet i deres store sortiment skal være i høj kvalitet. Derfor finder du også undertøj i mange forskellige kvaliteter. For eksempel undertøj i økologisk bomuld, 100% bomuld, lyocell, blød microfiber og den helt nye og populære kvalitet, bambus.

Undertøj til alle sæsoner

Undertøj er skabt for at blive brugt, både i hverdagen men også til fest. Det gælder også for alle årstider, og uanset om det er koldt eller varmt, skal undertøjet sidde behageligt på kroppen og føles naturligt at have på uden at stramme.

Hos Intimo finder du meget forskelligt undertøj, som du kan bruge hele året rundt – både på en kold vinterdag og på de dage, hvor du går på arbejde. Er du typen, som gerne vil gå med undertøj i eksempelvis uld, så finder du også det i det store udvalg. Her finder du for eksempel nogle lange lune underbukser og langærmede t-shirts i blød merinould.

 

Relateret opslag

Skal du have et skræddersyet jakkesæt?

Skal du have et skræddersyet jakkesæt?

Skal du til et bryllup eller måske en rund fødselsdag? Eller kan du bare godt lide at være klædt flot på i hverdagen? Hos Sjölin kan du få et skræddersyet jakkesæt, så du kan blive klædt perfekt på. Eksperter i jakkesæt Står du og mangler et flot jakkesæt? Der findes...

Er du på udkig efter en elcykel?

Er du på udkig efter en elcykel?

Er du træt af modvind på cykelstierne, og er bakkerne uoverskuelige at kæmpe sig op ad på cykel? Det findes der heldigvis råd for. Hos Bikein kan du forkæle dig selv med den populære Cannondale Elcykel. Stor glæde med Cannondale-elcykler Er cyklen dit primære køretøj...

Jakker til enhver anledning og årstid

Jakker til enhver anledning og årstid

Kunne du godt bruge en ny jakke? Hos 2trendy.dk har de jakker til mænd i alverdens farver og modeller og til alle årstider og anledninger. Kig forbi og find lige præcis den jakke, du søger, eller find inspiration til den jakke, du ikke vidste, du søgte.  Til den...