Lækkert undertøj til herrer

Dato: 22 dec, 2020

Er du tilhænger af at gå i undertøj i høj kvalitet, lige fra underbukser, LongJohns, Briefs, strømper og t-shirts? Så skulle du tage et kig i Intimos store udvalg på nettet.

Intimo er en dansk webshop, hvor du kan finde et stort udvalg af undertøj til mænd i høj kvalitet. Det er undertøj fra kendte brands såsom JBS, Bjørn Borg, Olympia, Armani og Hugo Boss. Så er du en mand, som går op i mode og nye tendenser indenfor undertøj, så er det en god ide at kigge Intimos store udvalg igennem.

Undertøj i høj kvalitet

Hos Intimo er der et stort fokus på, at undertøjet i deres store sortiment skal være i høj kvalitet. Derfor finder du også undertøj i mange forskellige kvaliteter. For eksempel undertøj i økologisk bomuld, 100% bomuld, lyocell, blød microfiber og den helt nye og populære kvalitet, bambus.

Undertøj til alle sæsoner

Undertøj er skabt for at blive brugt, både i hverdagen men også til fest. Det gælder også for alle årstider, og uanset om det er koldt eller varmt, skal undertøjet sidde behageligt på kroppen og føles naturligt at have på uden at stramme.

Hos Intimo finder du meget forskelligt undertøj, som du kan bruge hele året rundt – både på en kold vinterdag og på de dage, hvor du går på arbejde. Er du typen, som gerne vil gå med undertøj i eksempelvis uld, så finder du også det i det store udvalg. Her finder du for eksempel nogle lange lune underbukser og langærmede t-shirts i blød merinould.

 

Relateret opslag

Sådan planlægger du den perfekte dag med gutterne

Sådan planlægger du den perfekte dag med gutterne

Er det din tur til at planlægge en sjov herreaften for vennerne, men er du på bar bund, når det kommer til gode idéer? Her finder du flere gode idéer, der kan gøre planlægningen meget nemmere for dig. En sjov oplevelse Hvis der er tale om en hel dag og ikke kun en...

4 julegaver som alle bedsteforældre vil elske

4 julegaver som alle bedsteforældre vil elske

Julen er lige rundt om hjørnet, og du vil selvfølgelig gerne glæde dine bedsteforældre med en sød gave. Når det kommer til bedsteforældre, kan det både være barnet, der køber eller laver en gave, eller det kan være forældrene, der står for gaven. Lige meget hvad...

Se TeeShoppens store udvalg af shorts til mænd

Se TeeShoppens store udvalg af shorts til mænd

Er det netop gået op for dig, at din garderobe indeholder det meste, men ikke shorts? I så fald er det med at besøge TeeShoppen, hvor du finder Nordens største og billigste udvalg af basic modetøj, der oser af høj kvalitet. Klik ind og se deres udvalg af shorts til...