Sådan klæder du dig varmt på om vinteren

Dato: 30 nov, 2021

Det kan være svært at holde varmen, når vinteren banker på, og temperaturerne styrtdykker. Nogle mennesker er vilde med vintertiden, mens andre er mindre tiltrukket af denne årstid. 

Uanset om du tilhører den ene eller den anden kategori, er det vigtigt, at du klæder dig rigtigt på om vinteren. Det gør du ved at starte med varmt undertøj, hvorefter du tager isolerende tøj ovenpå. Slut af med overtøj og diverse tilbehør.

Start med varmt termoundertøj eller andet undertøj

For at sikre at du kan holde varmen, bør du tage termoundertøj på under dit tøj. Det transporterer fugt væk fra din krop således, at du forbliver både tør og varm til alle tider.

Har du ikke noget termoundertøj, kan du tage en undertrøje på, der er fremstillet af svedtransporterende stof. Det kan eksempelvis være merinould eller polypropylen. I stedet for lange underbukser kan du bruge leggings eller strømpebukser. 

Det isolerende lag tøj

Der findes flere forskellige typer tøj, du kan vælge at bruge som det isolerende lag. Det er ofte en fordel, at du har flere lag isolerende tøj på således, at du kan tage noget af eller på alt efter, om temperaturen skifter i løbet af dagen. Det kan eksempelvis være:

  • En Munthe skjortejakke eller en sweater 
  • Jeans, fløjlsbukser eller bukser med termofor
  • Sweatshirt eller en hættetrøje med lynlås
  • Cardigan eller en bluse
  • Strikkjole
  • Vest

Dit udendørstøj om vinteren

Når du skal udendørs, er det vigtigt, at du tager varmt tøj på såsom en vinterfrakke, en hue, vanter og et halstørklæde. Sidst men ikke mindst bør du have et par varme vinterstøvler på.

Relateret opslag

Derfor skal du kunne reparere din egen bil

Derfor skal du kunne reparere din egen bil

Selvom det måske ikke lyder som det mest oplagte, kan det være en god ide at kunne reparere sin egen bil. For det første kan det hjælpe dig med at holde omkostningerne nede, da du ikke er nødt til at betale en mekaniker for at fikse bilen. For det andet kan det spare...

Få en succesfuld messe

Få en succesfuld messe

Når du skal gøre klar til messe, er der utrolig mange ting, der skal ordnes. Du skal både have det store overblik og samtidig have øjne for de små detaljer, som betyder meget for det store billede. Det er ikke altid lige nemt, når du skal forberede dig til en kommende...

Tips til at ordne din skuffe med boxershorts

Tips til at ordne din skuffe med boxershorts

Hvis du har en del boxershorts, så har du sikkert oplevet, at det kan være svært at holde styr på dem alle sammen. De ligger højst sandsynligt i en rodet bunke i en eller flere skuffer.Dog er det rarest, når undertøjsskuffen er pæn og ryddelig. Det kan sagtens lade...