Sådan vælger du den rigtige brille

Dato: 20 jan, 2021

Skrevet af: hFJh0XLYil

Når du går ind i en brillebutik, får du hjælp til at identificere, hvilke typer af brilleglas du har brug for til dine briller. Men når det kommer til at vælge brillestellet, vil det stort set være op til dig og dine ønsker.

Heldigvis har du typisk mulighed for at vælge mellem en lang række af forskellige brillestel, så du kan finde den perfekte brille for dig. Når du skal vælge et par nye briller, er det vigtigt at huske på følgende.

Vælg et stel, der passer til din ansigtsform

Den generelle tommelfingerregel er, at du bør vælge det modsatte af din ansigtsform. For eksempel hvis du har et meget kantet eller firkantet ansigt, er runde briller den bedste mulighed. Hvis du har et rundt ansigt, kan du overveje at gå med et par briller med et rektangulært eller firkantet stel. På den måde kan du skabe balance i dit ansigt.

Vælg et stel alt efter din hudtone, hår- og øjenfarve

Hvis din hudfarve er varm, skal du undgå slet i pastelfarver. Vælg i stedet et stel i en lys farve eller klare, friske nuancer. Hvis du har en køligere hudtone, er sort, grå, blå og sølv alle gode muligheder. At vælge de rigtige briller handler nemlig ikke kun om din ansigtsform, men også om din hudtone, hårfarve og øjenfarve i forhold til stellet.

Du kan bruge disse tips til at hjælpe dig med at vælge de rigtige briller til dig eller en, du har kær. Ønsker du at få hjælp til at vælge de rette briller, bør du besøge en brillebutik, hvor de har specialister, som er eksperter på området. Find din nærmeste brillebutik her.

Relateret opslag

Hjælpemidler til rygestop

Hjælpemidler til rygestop

Overvejer du at holde op med at ryge, kan du få hjælp til det på flere forskellige måder. Der findes nemlig i dag en del gode metoder, som har hjulpet mange rygere ud af deres afhængighed. Du kan eksempelvis benytte dig af akupunktur og hypnose, hvilket er metoder,...

Er du på udkig efter en elcykel?

Er du på udkig efter en elcykel?

Er du træt af modvind på cykelstierne, og er bakkerne uoverskuelige at kæmpe sig op ad på cykel? Det findes der heldigvis råd for. Hos Bikein kan du forkæle dig selv med den populære Cannondale Elcykel. Stor glæde med Cannondale-elcykler Er cyklen dit primære køretøj...

Mangler du et nyt skateboard?

Mangler du et nyt skateboard?

Er du den helt store skater? Uanset om du er garvet eller helt ny indenfor skaterverdenen, så er det med at have udstyret i orden. Hos The Boss Shop kan du finde dit nye skateboard blandt det store udvalg, og der er masser af brands at vælge imellem.  Hav udstyret i...