Sådan vælger du den rigtige brille

Dato: 20 jan, 2021

Når du går ind i en brillebutik, får du hjælp til at identificere, hvilke typer af brilleglas du har brug for til dine briller. Men når det kommer til at vælge brillestellet, vil det stort set være op til dig og dine ønsker.

Heldigvis har du typisk mulighed for at vælge mellem en lang række af forskellige brillestel, så du kan finde den perfekte brille for dig. Når du skal vælge et par nye briller, er det vigtigt at huske på følgende.

Vælg et stel, der passer til din ansigtsform

Den generelle tommelfingerregel er, at du bør vælge det modsatte af din ansigtsform. For eksempel hvis du har et meget kantet eller firkantet ansigt, er runde briller den bedste mulighed. Hvis du har et rundt ansigt, kan du overveje at gå med et par briller med et rektangulært eller firkantet stel. På den måde kan du skabe balance i dit ansigt.

Vælg et stel alt efter din hudtone, hår- og øjenfarve

Hvis din hudfarve er varm, skal du undgå slet i pastelfarver. Vælg i stedet et stel i en lys farve eller klare, friske nuancer. Hvis du har en køligere hudtone, er sort, grå, blå og sølv alle gode muligheder. At vælge de rigtige briller handler nemlig ikke kun om din ansigtsform, men også om din hudtone, hårfarve og øjenfarve i forhold til stellet.

Du kan bruge disse tips til at hjælpe dig med at vælge de rigtige briller til dig eller en, du har kær. Ønsker du at få hjælp til at vælge de rette briller, bør du besøge en brillebutik, hvor de har specialister, som er eksperter på området. Find din nærmeste brillebutik her.

Relateret opslag

Læs med her, hvis du gerne vil begynde at ride

Læs med her, hvis du gerne vil begynde at ride

Læs med her, hvis du gerne vil begynde at ride Hvis du er glad for heste og gerne vil prøve kræfter af med at ride, er det en god idé, at du kigger med her. Du får nemlig en guide til, hvordan du kan gribe det an, og blive en del af hesteverden. Du har helt sikkert...

Gå foråret i møde med denne klassiske sko

Gå foråret i møde med denne klassiske sko

Er du på udkig efter et par smarte sko, som nemt kan indgå i mange fede outfits, så skal du uden tvivl vælge et par vans sko. Vans har altid lavet sko til mænd, så vil du sikre dig at have nogle af de sko, som absolut ikke går af mode de første mange år, så er Vans...

Fyr korrekt op i din brændeovn

Fyr korrekt op i din brændeovn

Det er rigtig lækkert at have en brændeovn. Den giver varme og bidrager til den ultimative hygge. Men vidste du, at en brændeovn er en af de helt store syndere, når det kommer til at udlede forurenende partikler?  Det betyder ikke, at du skal holde op med at bruge din...