Sådan vælger du den rigtige sut til dit barn

Dato: 31 okt, 2021

Førstegangsforældre står over for en lang række udfordringer og ting, som de skal tage stilling til for første gang. Selvom det er helt fantastisk at blive forælder, så kan det også til tider være vanskeligt. Hver dag er en mulighed for at lære noget nyt.

Men heldigvis findes der i dag mange forskellige ting, der kan gøre dit liv som forælder en smule nemmere. Dog kan de mange valgmuligheder være lidt forvirrende. Du skal eksempelvis finde den helt rigtige sut til dit barn. Det kan blandt andet være Mam-sutter.

Faktorer, der skal overvejes, når du køber sutter

At vælge den bedste sut til din baby er måske ikke så enkelt, som det lyder. Der er et par faktorer at tænke over, før du træffer en beslutning.

Størrelse

Afhængig af dit barns alder vil sutten variere i størrelse. Du vil opdage, at de fleste sutter findes i flere størrelser. Hvert mærke har sin egen størrelse og den anbefalede alder for produktet. Det er vigtigt at være meget opmærksom på aldersanbefalingerne. For eksempel kan det give din baby ubehag, hvis han eller hun får en sut, der er for stor.

Materiale

Materialet er endnu en ting, du bør overveje. Du kan finde sutter i enten latex eller i silikone. Der er fordele og ulemper ved begge typer. Det kan være en god idé at købe begge typer for at se, hvad dit barn foretrækker.

Suttens form

Sutter kommer ydermere i forskellige former. Du finder både anatomiske sutter, runde sutter og symmetriske sutter. Her kan det igen være en god idé at prøve noget forskelligt samt læse om de forskellige former.

Relateret opslag

Tips til at ordne din skuffe med boxershorts

Tips til at ordne din skuffe med boxershorts

Hvis du har en del boxershorts, så har du sikkert oplevet, at det kan være svært at holde styr på dem alle sammen. De ligger højst sandsynligt i en rodet bunke i en eller flere skuffer.Dog er det rarest, når undertøjsskuffen er pæn og ryddelig. Det kan sagtens lade...

Få mere opbevaringsplads i dit hjem

Få mere opbevaringsplads i dit hjem

Aaaargh, der er bare aldrig plads nok derhjemme. På nul komma fem, kan hjemmet være fyldt med papirer, kuglepenne og diverse nødvindige stykker af skrammel. Nogle gange har man bare brug for en skuffe, der er dedikeret til rod og uorden. En skuffe, hvori man kan smide...

Det skal du huske at pakke til din fisketur

Det skal du huske at pakke til din fisketur

Er du ved at være klar til at tage afsted på et fiskerieventyr? Så er det bare med at komme i gang med at lave en pakkeliste til din tur. Der er nemlig en del ting, du skal huske på, hvis du skal på en fiskeritur i eksempelvis en weekend. Hvis du sørger for at have...