Skab et bedre arbejdsmiljø for dine medarbejdere

Dato: 30 maj, 2022

 

Et godt arbejdsmiljø er roden til et godt arbejdsliv. Vi arbejder simpelthen bedre, jo gladere vi føler os. Derfor bør du som virksomhedsejer også være interesseret i at skabe et godt arbejdsmiljø for dine medarbejdere. Hvis ikke for den medmenneskelige side, så for et oppe din egen produktion.

 

Alliér dig med de professionelle

Arbejdstilsynet kan være en træls omgang at få besøg af. Pludselig står de der med deres notesblokke og finder hvert et hul, der måtte findes. Resultatet kan være alt fra en reprimande til en direkte ordre om at lukke butikken i de værste tilfælde.

 

Men man kan også komme dem i forkøbet. Bede arbejdstilsynet komme ud på virksomhed besøg, fordi man ønsker at forbedre sit arbejdsmiljø. De stiller gerne konsulenter til rådighed der kan vejlede jer om jeres lager er forsvarligt at arbejde på, eller om de farlige kemikalier bør opbevares på en mere sikker måde.

 

Det er gode lærepenge, der senere kan komme virksomheden til rådighed.

 

Støjgener

Støjgener viser sig som et kæmpe problem for mange danske ansatte. Især hvis de sidder pakket tæt som slagtekvæg i et åbent kontorlandskab. Her bliver der klikket og hamret på computerudstyr, mens folk taler i telefon om alt muligt privat.

 

Opstil derfor små lydisolerede bokse kaldet telefonbokse, hvor dine medarbejdere kan tale i telefon.

 

Hvis virksomheden lægger ud til en motorvej eller en jernbane, kommer støjen formentlig udefra. Også det problem kan imødekommes med et lydhegn. Lydhegn til private og erhverv er nemt at stille op, og kan i nogle tilfælde halvere mængden af støj udefra.

 

Det er kun noget, man skal installere en gang, da hegnene holder i mange år. Derudover er det æstetiske at kigge på, og giver en mere rar og naturlig udsigt, end den motorvejen tilbød dine medarbejdere.

Relateret opslag

Indret dit kontor til en produktiv hverdag

Indret dit kontor til en produktiv hverdag

Kontoret er et vigtigt sted. Det er her, du laver det tunge arbejde og er afhængig af produktivitet. Derfor er det vigtigt at have det indrettet på en måde, som gør det lettere for dig at arbejde.   Indret det hjemligt Først og fremmest skal du sørge for at have...

Få en succesfuld messe

Få en succesfuld messe

Når du skal gøre klar til messe, er der utrolig mange ting, der skal ordnes. Du skal både have det store overblik og samtidig have øjne for de små detaljer, som betyder meget for det store billede. Det er ikke altid lige nemt, når du skal forberede dig til en kommende...