Smart tilbehør til din markise

Dato: 28 sep, 2020

En markise er den bedste beskyttelse mod både sol og regn. Det er derfor den perfekte løsning, når du har et udendørsareal, du gerne vil benytte så meget som muligt. En markise med et æstetisk udtryk kan endda gøre en masse godt for eksempelvis din terrasse. Hvis du har en markise, kan du endda vælge at købe smart markise tilbehør.

Markisen styres efter vejret

Med diverse markisetilbehør kan du få din markise til automatisk at indrette sig efter vejrforholdene. Du kan eksempelvis få tilbehør til din markise, der hjælper dig med at styre, hvornår det blæser for meget til, at markisen skal være ude, og hvornår solen skinner så meget, at det er hensigtsmæssigt at køre markisen ud. Du kan vælge mellem disse typer af sensorer:

  • En rystesensor er en sensor, der registrerer vibrationer, og som automatisk kører markisen ind, hvis det begynder at blæse kraftigt.
  • En vindsensor er en trådløs vindmåler, der er ekstra følsom. Når den får færten af en kraftig vind, køres markisen automatisk ind.
  • En solsensor er en trådløs luxmåler. Den kører automatisk markisen ud, når solen skinner for meget.

Sid ude året rundt

Med en kvalitetsvarmelampe får du muligheden for at sidde ude det meste af året. Der findes varmelamper, som er perfekte til at have sammen med en markise. De fås både med og uden fjernbetjening, og så kan de ofte indstilles på flere forskellige varmeniveauer.

Skab stemning med lys

Det er muligt at få skræddersyede løsninger med LED-lys, som indbygges i markisen, når du bestiller den. Det er med til at skabe den helt rette atmosfære under din markise.

Relateret opslag

Derfor skal du kunne reparere din egen bil

Derfor skal du kunne reparere din egen bil

Selvom det måske ikke lyder som det mest oplagte, kan det være en god ide at kunne reparere sin egen bil. For det første kan det hjælpe dig med at holde omkostningerne nede, da du ikke er nødt til at betale en mekaniker for at fikse bilen. For det andet kan det spare...

Få en succesfuld messe

Få en succesfuld messe

Når du skal gøre klar til messe, er der utrolig mange ting, der skal ordnes. Du skal både have det store overblik og samtidig have øjne for de små detaljer, som betyder meget for det store billede. Det er ikke altid lige nemt, når du skal forberede dig til en kommende...

Tips til at ordne din skuffe med boxershorts

Tips til at ordne din skuffe med boxershorts

Hvis du har en del boxershorts, så har du sikkert oplevet, at det kan være svært at holde styr på dem alle sammen. De ligger højst sandsynligt i en rodet bunke i en eller flere skuffer.Dog er det rarest, når undertøjsskuffen er pæn og ryddelig. Det kan sagtens lade...