Tips til at vælge de rette cafeborde

Dato: 25 aug, 2020

Indretningen sætter stemningen og atmosfæren for en café. Her spiller møblerne en stor rolle, da de afspejler, hvad du gerne vil repræsentere. Møblerne skal vælges baseret på en række faktorer såsom komfort, stil, budget og holdbarhed.

Hvis du ønsker at åbne en café, så er du nødt til at have cafeborde og stole til dine kunder. Dine kunder kommer til at tilbringe en masse tid i din café, og hvis de ikke føler sig godt tilpas ved siddepladserne, vil de højst sandsynligt ikke komme tilbage.

Komfort

Du bør altid huske på, at komfort er nødvendigt for at få flere kunder. Få en lækker og velpolstret stol med en ordentlig rygstøtte og sørg for at bordene også er komfortable samt har en god størrelse. Det er vigtigt, at bordene placeres på en måde, så dine gæster ikke sidder for tæt på hinanden. Dog skal du selvfølgelig have nok med siddepladser, så du ikke konstant bliver nødt til at afvise kunder.

Holdbarhed

Dette er den mest almindelige fejl, som de fleste iværksættere begår. Mange vælger nemlig at købe billige møbler til deres virksomhed. Og efter en vis tid er der brug for at investere et større beløb for at erstatte deres møbler.

Cafebordene skal være holdbare, fordi de bliver brugt af mange mennesker dagligt. Du bør derfor tjekke materialet m.m., før du køber. Derudover kan du også se, om der er en garanti på bordene.

Indendørs eller udendørs

Hvis din café har både indendørs og udendørs siddepladser, bør cafebordene være lavet af et materiale, der kan klare begge dele. Tag et kig på cafebord hos Zederkof.

Relateret opslag

Derfor skal du kunne reparere din egen bil

Derfor skal du kunne reparere din egen bil

Selvom det måske ikke lyder som det mest oplagte, kan det være en god ide at kunne reparere sin egen bil. For det første kan det hjælpe dig med at holde omkostningerne nede, da du ikke er nødt til at betale en mekaniker for at fikse bilen. For det andet kan det spare...

Læs med her, hvis du gerne vil begynde at ride

Læs med her, hvis du gerne vil begynde at ride

Læs med her, hvis du gerne vil begynde at ride Hvis du er glad for heste og gerne vil prøve kræfter af med at ride, er det en god idé, at du kigger med her. Du får nemlig en guide til, hvordan du kan gribe det an, og blive en del af hesteverden. Du har helt sikkert...

Få en succesfuld messe

Få en succesfuld messe

Når du skal gøre klar til messe, er der utrolig mange ting, der skal ordnes. Du skal både have det store overblik og samtidig have øjne for de små detaljer, som betyder meget for det store billede. Det er ikke altid lige nemt, når du skal forberede dig til en kommende...