Vælg den rette belysning til dit walk-in-closet

Dato: 28 mar, 2022

Har du et walk-in-closet, som du skal i gang med at indrette? Det er nærmest alles drøm at have et walk-in-closet, hvor ens tøj, sko og så videre bliver samlet. Men for at du kan bruge dit walk-in-closet på bedste vis, er det nødvendigt med en god belysning.

For at vælge den rette belysning er der flere ting, du bør overveje. Når du har overvejet disse faktorer, bliver det nemmere for dig at indrette dit walk-in-closet, så du kan få mest muligt ud af det.

Det skal du overveje ved valg af belysning til et walk-in-closet

Hvordan bruger du dit walk-in-closet? 

Først og fremmest bør du tænke over, hvordan du overhovedet gør brug af dit walk-in-closet. Hvad er dine daglige rutiner? Hvis du ofte befinder dig i dette rum om morgenen, kan det være en god idé med dæmpbare pærer, så du ikke skal døje med meget skarpt lys allerede fra morgenstunden. 

Dog kan det også være, at du ønsker en skarp belysning om morgenen til at vække dig og en mindre skarp belysning om aftenen. Det er op til dig at finde ud af, hvad du foretrækker.

Gør brug af indbygningsspots

LED indbygningsspots er det perfekte valg til et walk-in-closet. Med disse spots kan du få et godt overblik over, hvad du har i dit klædeskab. Du kan nemlig installere disse spots i selve skabet, så det bliver nemt for dig at se, hvad der gemmer sig bagerst.

På den måde kan du hurtigere finde et outfit frem uden, at du behøver at fjerne alt fra dit skab først.

Relateret opslag

Sådan laver du din egen drømmefanger

Sådan laver du din egen drømmefanger

Hvis du gerne vil lave noget hyggeligt og kreativt derhjemme, kan du prøve at lave en drømmefanger. Det er måske ikke lige det første man tænker på, når det kommer til kreative projekter, men det er faktisk ganske ligetil, at lave en flot drømmefanger. Ikke nok med at...

Giv hjemmelavede gaver

Giv hjemmelavede gaver

Enhver forældre kender følelsen af at få en tegning af sit barn. For den udefrakommende kan glæden virke underlig, for i mange tilfælde er det i virkeligheden en grim tegning. Men gaven stikker dybere, end den æstetiske glæde en gave kan give. Gaven er et udtryk for,...

Flotte og praktiske manillamærker

Flotte og praktiske manillamærker

Du har sikkert set dem i forskellige butikker; de smarte manillamærker. De er små og praktiske, og samtidig har de et fint udtryk, der gør, at de både er gode som prismærkater og som bordkort på et fint dækket bord.   Praktiske prismærker Der findes mange måder at...