Valg af den rette strøelse

Dato: 28 sep, 2020

Der findes mange muligheder inden for strøelse, når det kommer til dyrehold. Om du bør vælge den ene eller den anden type af strøelse kommer meget an på dyret, dig samt, hvad du ønsker at opnå.

Stalden, traileren eller dyretransporten skal først og fremmest sikres ved, at underlaget er blødt, behageligt, isolerende og sugende. Sugeevnen er vigtig for, at ammoniakken fra dyrets urin ikke gør skade på dyret.

Den gode gammeldags halm

Halm er velkendt for alle. Det er et naturligt produkt, der kan anvendes til strøelse. Samtidig har halm været brugt af landmænd i flere hundrede år. Det er dejlig blødt, varmt og behageligt for dyrene. Halm har ligeledes en vis sugeevne.

Halmpille-strøelse er en ny form for strøelse

Halmpille-strøelse er fremstillet af kvalitetshalm. Strøelsen er varmebehandlet således, at der ikke forefindes svampesporer, bakterier m.m. i det. Det giver et godt staldmiljø, da det afgiver meget lidt støv og suger urinen godt til sig.

Strøelse af 100 % bøg har en fantastisk sugeevne

Strøelse af bøg er fremstillet af 100 % rå bøg. Det indeholder ingen kemikalier, lim, harpiks, bark eller lignende. Bøg er en træsort, der har en fantastisk sugeevne, hvorfor det er en økonomisk fordel at bruge denne form for strøelse.

Der skal nemlig bruges meget lidt takket være den meget høje sugeevne, så urinen fra dyret suges op og indkapsles. Strøelsen kommer ydermere gennem en helt speciel støvrensning, så miljøet i stalden er optimalt for både dyr og mennesker.

På grund af strøelsens sugeevne kan den ligeledes bruges på værksteder til at opsuge flydende væsker, der efterfølgende kan skaffes let og miljørigtigt af vejen.

Relateret opslag

Derfor skal du kunne reparere din egen bil

Derfor skal du kunne reparere din egen bil

Selvom det måske ikke lyder som det mest oplagte, kan det være en god ide at kunne reparere sin egen bil. For det første kan det hjælpe dig med at holde omkostningerne nede, da du ikke er nødt til at betale en mekaniker for at fikse bilen. For det andet kan det spare...

Få en succesfuld messe

Få en succesfuld messe

Når du skal gøre klar til messe, er der utrolig mange ting, der skal ordnes. Du skal både have det store overblik og samtidig have øjne for de små detaljer, som betyder meget for det store billede. Det er ikke altid lige nemt, når du skal forberede dig til en kommende...

Tips til at ordne din skuffe med boxershorts

Tips til at ordne din skuffe med boxershorts

Hvis du har en del boxershorts, så har du sikkert oplevet, at det kan være svært at holde styr på dem alle sammen. De ligger højst sandsynligt i en rodet bunke i en eller flere skuffer.Dog er det rarest, når undertøjsskuffen er pæn og ryddelig. Det kan sagtens lade...