Det skal du være opmærksom på ved køb af træpiller

Dato: 25 nov, 2020

Skrevet af: Katrine Clausen

Har du lige købt et træpillefyr, skal du også ud og investere i træpiller. For mange kan det være svært at finde frem til, om de skal vælge den ene type eller den anden type. Der findes nemlig en lang række af træpiller på markedet, hvorfor det kan være vanskeligt at se, hvad forskellene rent faktisk er.

Men der er stor forskel på træpiller, så det er vigtigt, at du vælger de rigtige. Her kan du læse mere om, hvad du skal være opmærksom på ved køb af træpiller.

Brændværdien er meget vigtig

En af de vigtigste faktorer, ved køb af træpiller, er brændværdien. Det hjælper dig nemlig med at se, om du har fat i træpiller af høj kvalitet eller ej. Brændværdien forklarer mængden af varme og energi, som afgives ved forbrænding af træpillerne. Og du vil selvfølgelig gerne have, at du ender med så meget energi og varme som muligt.

Find træpiller i høj kvalitet

For at finde træpiller i høj kvalitet er det vigtigt, at du undersøger flere forskellige forhandlere. Der kan være forskel på, hvad en forhandler sælger i forhold til en anden. Du kan eventuelt se, hvad forhandleren selv har skrevet om træpillerne.

Ligeledes er det værd at undersøge, om andre har anmeldt forhandleren eller skrevet om deres oplevelser ved brug af de specifikke træpiller. Det vigtigste er dog, at forhandleren oplyser om træpillernes effektive brændværdi og ikke kun den øvre brændværdi. Køb hos Fyr-selv.dk.

Relateret opslag

Hjælpemidler til rygestop

Hjælpemidler til rygestop

Overvejer du at holde op med at ryge, kan du få hjælp til det på flere forskellige måder. Der findes nemlig i dag en del gode metoder, som har hjulpet mange rygere ud af deres afhængighed. Du kan eksempelvis benytte dig af akupunktur og hypnose, hvilket er metoder,...

Er du på udkig efter en elcykel?

Er du på udkig efter en elcykel?

Er du træt af modvind på cykelstierne, og er bakkerne uoverskuelige at kæmpe sig op ad på cykel? Det findes der heldigvis råd for. Hos Bikein kan du forkæle dig selv med den populære Cannondale Elcykel. Stor glæde med Cannondale-elcykler Er cyklen dit primære køretøj...

Mangler du et nyt skateboard?

Mangler du et nyt skateboard?

Er du den helt store skater? Uanset om du er garvet eller helt ny indenfor skaterverdenen, så er det med at have udstyret i orden. Hos The Boss Shop kan du finde dit nye skateboard blandt det store udvalg, og der er masser af brands at vælge imellem.  Hav udstyret i...