Det skal du være opmærksom på ved køb af træpiller

Dato: 25 nov, 2020

Har du lige købt et træpillefyr, skal du også ud og investere i træpiller. For mange kan det være svært at finde frem til, om de skal vælge den ene type eller den anden type. Der findes nemlig en lang række af træpiller på markedet, hvorfor det kan være vanskeligt at se, hvad forskellene rent faktisk er.

Men der er stor forskel på træpiller, så det er vigtigt, at du vælger de rigtige. Her kan du læse mere om, hvad du skal være opmærksom på ved køb af træpiller.

Brændværdien er meget vigtig

En af de vigtigste faktorer, ved køb af træpiller, er brændværdien. Det hjælper dig nemlig med at se, om du har fat i træpiller af høj kvalitet eller ej. Brændværdien forklarer mængden af varme og energi, som afgives ved forbrænding af træpillerne. Og du vil selvfølgelig gerne have, at du ender med så meget energi og varme som muligt.

Find træpiller i høj kvalitet

For at finde træpiller i høj kvalitet er det vigtigt, at du undersøger flere forskellige forhandlere. Der kan være forskel på, hvad en forhandler sælger i forhold til en anden. Du kan eventuelt se, hvad forhandleren selv har skrevet om træpillerne.

Ligeledes er det værd at undersøge, om andre har anmeldt forhandleren eller skrevet om deres oplevelser ved brug af de specifikke træpiller. Det vigtigste er dog, at forhandleren oplyser om træpillernes effektive brændværdi og ikke kun den øvre brændværdi. Køb hos Fyr-selv.dk.

Relateret opslag

Gå foråret i møde med denne klassiske sko

Gå foråret i møde med denne klassiske sko

Er du på udkig efter et par smarte sko, som nemt kan indgå i mange fede outfits, så skal du uden tvivl vælge et par vans sko. Vans har altid lavet sko til mænd, så vil du sikre dig at have nogle af de sko, som absolut ikke går af mode de første mange år, så er Vans...

Fyr korrekt op i din brændeovn

Fyr korrekt op i din brændeovn

Det er rigtig lækkert at have en brændeovn. Den giver varme og bidrager til den ultimative hygge. Men vidste du, at en brændeovn er en af de helt store syndere, når det kommer til at udlede forurenende partikler?  Det betyder ikke, at du skal holde op med at bruge din...

Vil du lease en brugt bil?

Vil du lease en brugt bil?

Går du med tankerne om at købe ny bil, men rækker pengepungen ikke helt til det? Det findes der heldigvis en løsning på! Hos WK Biler tilbyder de leasing af brugt bil, så du både får kvalitetsbil og fornuftige priser i én og samme løsning.  Topkvalitet Når vi skal...