Det skal du være opmærksom på ved køb af træpiller

Dato: 25 nov, 2020

Skrevet af: Katrine Clausen

Har du lige købt et træpillefyr, skal du også ud og investere i træpiller. For mange kan det være svært at finde frem til, om de skal vælge den ene type eller den anden type. Der findes nemlig en lang række af træpiller på markedet, hvorfor det kan være vanskeligt at se, hvad forskellene rent faktisk er.

Men der er stor forskel på træpiller, så det er vigtigt, at du vælger de rigtige. Her kan du læse mere om, hvad du skal være opmærksom på ved køb af træpiller.

Brændværdien er meget vigtig

En af de vigtigste faktorer, ved køb af træpiller, er brændværdien. Det hjælper dig nemlig med at se, om du har fat i træpiller af høj kvalitet eller ej. Brændværdien forklarer mængden af varme og energi, som afgives ved forbrænding af træpillerne. Og du vil selvfølgelig gerne have, at du ender med så meget energi og varme som muligt.

Find træpiller i høj kvalitet

For at finde træpiller i høj kvalitet er det vigtigt, at du undersøger flere forskellige forhandlere. Der kan være forskel på, hvad en forhandler sælger i forhold til en anden. Du kan eventuelt se, hvad forhandleren selv har skrevet om træpillerne.

Ligeledes er det værd at undersøge, om andre har anmeldt forhandleren eller skrevet om deres oplevelser ved brug af de specifikke træpiller. Det vigtigste er dog, at forhandleren oplyser om træpillernes effektive brændværdi og ikke kun den øvre brændværdi. Køb hos Fyr-selv.dk.

Relateret opslag

Flotte og praktiske manillamærker

Flotte og praktiske manillamærker

Du har sikkert set dem i forskellige butikker; de smarte manillamærker. De er små og praktiske, og samtidig har de et fint udtryk, der gør, at de både er gode som prismærkater og som bordkort på et fint dækket bord.   Praktiske prismærker Der findes mange måder at...

Er du på udkig efter en ny pibe?

Er du på udkig efter en ny pibe?

Er du piberyger? Mangler du en ny pibe, eller er du på udkig efter din første? Uanset hvad, så finder du et stort og bredt udvalg af piber, pibeudstyr og tilbehør hos havnens-vin.dk. Vigtigt at vælge den rigtige Som med så mange andre ting i livet, er det vigtigt at...

Oplever du problemer med fugle på dine juletræer?

Oplever du problemer med fugle på dine juletræer?

Oplever du problemer med fugle? Så er det måske nødvendigt med en fugleskræmmer. Hos hd2412.dk har de flere års erfaring med produktion af træer og pyntegrønt, samt levering af udstyr til planteskoler og anlægsgartnerier. De står derfor klar til at hjælpe dig med...