Sådan bliver det nemt at lave en plan for fremtiden

Dato: 31 mar, 2022

Har du en virksomhed, så ved du sikkert også, at der er mange forskellige budgetter, der skal holdes styr på. Et budget er godt, når du har brug for at lave en langsigtet plan, hvorimod forecasting er et justerbart værktøj, som hjælper dig med at se, hvordan din virksomhed udvikler og ændrer sig, i løbet af en given tid. 

 

Vil du vide mere omkring, hvad forskellen er på det almindelige kendte budget, og forecasting, så skal du læse med lige her. 

 

Hvad betyder forecasting? 

Forecasting er, modsat et budget, et billede på hvad det er der sker i din virksomhed, rent økonomisk. Forecasting er justerbart, hvilket betyder at du nemt, kan gå ind og skrue på de parametre, der ændrer sig i løbet af en given tid. Der er således klare fordele, ved at bruge forecasting i en virksomhed, fordi du har mulighed for at justere sideløbende. 

 

En forecasting, kan sættes op til at give dig et billede af virksomhedens aktiviteter, det kan gøres hver måned, ligesom det også kan sættes op til at give et billede, hvert kvartal. Hvad du vælger er underordnet, men jo flere gange pr år, jo bedre et billede får du af din virksomhed, hvilket også giver dig mulighed for hurtigt, at rette ind på den rigtige vej i tide. 

 

Har du brug for at vide mere omkring forecasting, og hvordan dette kan implementeres i din virksomhed, så kontakt VIS Performance. Her vil du blive tilknyttet en konsulent, som vil guide dig godt på vej, til at finde netop den løsning, der er bedst for din virksomhed. 

 

Relateret opslag

Sådan vælger du den rigtige betalingsløsning

Sådan vælger du den rigtige betalingsløsning

Føler du at have siddet i mere end hundrede år, for at opbygge din egen hjemmeside, og er turen nu kommet til, at skulle vælge den rigtige betalingsløsning? Der findes mange forskellige online betalingsløsninger, hvilket ikke just gør det nemmere at finde frem til...

Tips til køb af en ny fladskærm

Tips til køb af en ny fladskærm

Selvom at det kan virke tidskrævende og vanskeligt at købe en ny fladskærm, behøver det slet ikke at være så besværligt. Du skal bare gå på jagt efter en fladskærm med den rette shoppingstrategi.  Ikke nok med at det kan gøre din oplevelse langt bedre, så kan du også...

Brug den rigtige oplader

Brug den rigtige oplader

Er mærket Asus ét af dine absolut favoritter, når det handler om computere og computerudstyr? For at din Asus computer virker når du skal bruge den, er det selvfølgelig vigtigt at den altid er ladet op. Til det har du brug for en oplader til Asus, og er din oplader...