Sådan vælger du den rigtige betalingsløsning

Dato: 4 feb, 2022

Føler du at have siddet i mere end hundrede år, for at opbygge din egen hjemmeside, og er turen nu kommet til, at skulle vælge den rigtige betalingsløsning? Der findes mange forskellige online betalingsløsninger, hvilket ikke just gør det nemmere at finde frem til hvilken løsning, der er den bedste i din situation.

 

En online betalingsløsning, giver dig selvfølgelig mulighed for at kunne modtage betalinger online af dine varer. Det er selvfølgelig en nødvendighed, for uden en god betalingsmulighed, får du intet salg og derfor heller ingen kunder, og du kan derfor lige så godt allerede vælge at dreje nøglen, endda inden du rigtigt kommer i gang.

 

Sådan fungerer en online betaling

Som ny webshop ejer, er der mange ting du skal have styr på. Du har garanteret brugt en masse timer på, at få din webshop online, hvilket sikkert også betyder at du ikke har haft tid til at finde ud af, hvordan du modtager pengene fra alle dine kunder.

 

Men bare rolig, det er rent faktisk slet ikke så svært. Lige her kan du læse mere om, hvordan en online betaling helt præcist foregår:

 

  • Din nye kunde finder en vare, og gennemfører betalingen på din webshop

  • Nu sender betalingsgatewayen en krypteret kortdata til indløser banken

  • Nu reserveres betalingen

  • Pengene hæves, og sendes til indløser banken

  • Og vupti – pengene sendes til din konto

 

Vil du gerne vide mere omkring, hvordan en online betalingsløsning fungerer, og hvordan den kan bruges i forbindelse med din webshop. Så bør du kontakte pensopay.com, for at blive klogere på, hvordan deres smarte betalingssystem kan hjælpe dig og din virksomhed.

 

Relateret opslag

Sådan bliver det nemt at lave en plan for fremtiden

Sådan bliver det nemt at lave en plan for fremtiden

Har du en virksomhed, så ved du sikkert også, at der er mange forskellige budgetter, der skal holdes styr på. Et budget er godt, når du har brug for at lave en langsigtet plan, hvorimod forecasting er et justerbart værktøj, som hjælper dig med at se, hvordan din...

Tips til køb af en ny fladskærm

Tips til køb af en ny fladskærm

Selvom at det kan virke tidskrævende og vanskeligt at købe en ny fladskærm, behøver det slet ikke at være så besværligt. Du skal bare gå på jagt efter en fladskærm med den rette shoppingstrategi.  Ikke nok med at det kan gøre din oplevelse langt bedre, så kan du også...

Brug den rigtige oplader

Brug den rigtige oplader

Er mærket Asus ét af dine absolut favoritter, når det handler om computere og computerudstyr? For at din Asus computer virker når du skal bruge den, er det selvfølgelig vigtigt at den altid er ladet op. Til det har du brug for en oplader til Asus, og er din oplader...