Sådan imponerer du din Tinder date

Dato: 30 maj, 2022

Datinglivet er efterhånden blevet som et japansk gameshow. Bor man i byen er konkurrencen især høj, da den næste bejler kun er et swipe væk. Man skal derfor kæmpe med at hav af andre singler. De fleste sætter også alle sejl ind på den perfekte første date og date nummer to, men hvad så, hvis de går rigtig godt, og man har spillet alle sine es?

 

Her er lidt inspiration til, hvordan man kommer godt videre fra en god start.

 

Massage

Massage er en af de aktiviteter, der ikke gør sig super godt til en første date. Det er nemlig meget intimt at lægge sig afklædt foran en halvfremmede person. Til gengæld er det perfekt, når er blevet lidt mere fortrolige.

 

Det viser din date, at du også kan finde din følsomme og langsomme side frem, så du er mere end bare longdrinks på en bar.

 

Er du usikker på, hvordan man giver en ordentlig massage, kan du søge inspiration på massage guiden. Massagen kan både udføres med og uden tøj på.

 

Madlavning

Vejen til hjertet findes gennem mavesækken. Det er en kliché, men det er ikke løgn. På din tredje date bør du invitere din date hjem til dig selv, og tilberede et gennemført stykke middag. Spørg eventuelt din date om personens livret.

 

Hvis du kan vise, at du mestrer den – og andre køkkenfærdigheder – er dine datingdage med garanti overstået.

 

Weekend i sommerhus

Det vil måske være et for stort skridt for nogen, men hvis kemien bare spiller, kan en weekendtur i sommerhuset være helt fantastisk. Her er ikke andre til at forstyrre jer, og der er ikke en bagkant der presser sig på daten.

 

Her i sommerhuset kan i virkelig komme hinanden ved med indkøb, optænding i bålet og madlavning sammen.

Relateret opslag

Nyd livets små glæder med et glas vin

Nyd livets små glæder med et glas vin

I en verden fyldt med travlhed og stress er det vigtigt at tage sig tid til at nyde livets små glæder. En af de bedste måder at gøre dette på er ved at forkæle sig selv med et godt glas vin. Vin har ikke kun en beroligende effekt, men det kan også være en oplevelse...

Husk sikkerheden ved din hobby

Husk sikkerheden ved din hobby

Det kan være fantastisk sjovt at dyrke en hobby. Selvom man laver store projekter, kan det være helt afstressende at bruge timevis på. Der er noget over at skabe noget af fri vilje, uden der står en chef og truer dig med en presserende deadline.   Men jo vildere...

Til dig der overvejer at spille disc golf

Til dig der overvejer at spille disc golf

Har du allerede prøvet det sjove spil disc golf, men mangler du et sted online, hvor der er mulighed for at køb discgolf, så bør du besøge discs.dk. Disc golf er i den grad en sport der er kommet for at blive, for udover at det er en aldeles sjov og nem sport, er det...