Vær kreativ med din lamineringsmaskine

Dato: 25 aug, 2020

Skrevet af: Karen Marie

De fleste mennesker bruger kun en lamineringsmaskine på arbejdspladsen og måske i skolen. Der er dog masser af muligheder for at være kreativ med en lamineringsmaskine i hjemmet. Her kan du få idéer til, hvad du ellers kan bruge denne type maskine til.

Sjove ting du kan lave med en lamineringsmaskine

Malebøger: Du kan gemme dine egne eller dine børns tegninger fra malebøger og hænge dem op på væggen, efter de har været igennem lamineringsmaskinen. Du kan også laminere diverse tegninger, som der herefter kan udfyldes igen og igen.

Bogmærker: Hvorfor ikke prøve at lave dine egne bogmærker? Du kan lave nogle flotte og sjove bogmærker, som er dine helt egne designs. Du kan tegne, male og herefter være kreativ med alt lige fra glimmer og glitter m.m. Dette er især en sjov aktivitet med dine børn, hvor I bagefter kan bruge bogmærket til de bøger, I læser om aftenen inden sengetid. Dette kan eksempelvis også fungere godt, hvis I vil lave dækkeservietter.

Spil: Der findes intet sjovere end at lave dine helt egne spil derhjemme. Det er ikke kun en underholdende aktivitet, men kan rent faktisk også spare dig for en masse penge. Du behøver nemlig ikke hele tiden gå ud og investere dine penge i et nyt spil. Du kan også lave dine egne spillekort og laminere dem, så de holder i længere tid.

Bagagemærker: Er du træt af de samme kedelige bagagemærker? Hvorfor så ikke lave dem selv med hjælp fra en lamineringsmaskine? Ligesom med bogmærkerne kan du designe dine egne bagagemærker – præcis som du vil.

Relateret opslag

Hjælpemidler til rygestop

Hjælpemidler til rygestop

Overvejer du at holde op med at ryge, kan du få hjælp til det på flere forskellige måder. Der findes nemlig i dag en del gode metoder, som har hjulpet mange rygere ud af deres afhængighed. Du kan eksempelvis benytte dig af akupunktur og hypnose, hvilket er metoder,...

Er du på udkig efter en elcykel?

Er du på udkig efter en elcykel?

Er du træt af modvind på cykelstierne, og er bakkerne uoverskuelige at kæmpe sig op ad på cykel? Det findes der heldigvis råd for. Hos Bikein kan du forkæle dig selv med den populære Cannondale Elcykel. Stor glæde med Cannondale-elcykler Er cyklen dit primære køretøj...

Mangler du et nyt skateboard?

Mangler du et nyt skateboard?

Er du den helt store skater? Uanset om du er garvet eller helt ny indenfor skaterverdenen, så er det med at have udstyret i orden. Hos The Boss Shop kan du finde dit nye skateboard blandt det store udvalg, og der er masser af brands at vælge imellem.  Hav udstyret i...