Vær kreativ med din lamineringsmaskine

Dato: 25 aug, 2020

De fleste mennesker bruger kun en lamineringsmaskine på arbejdspladsen og måske i skolen. Der er dog masser af muligheder for at være kreativ med en lamineringsmaskine i hjemmet. Her kan du få idéer til, hvad du ellers kan bruge denne type maskine til.

Sjove ting du kan lave med en lamineringsmaskine

Malebøger: Du kan gemme dine egne eller dine børns tegninger fra malebøger og hænge dem op på væggen, efter de har været igennem lamineringsmaskinen. Du kan også laminere diverse tegninger, som der herefter kan udfyldes igen og igen.

Bogmærker: Hvorfor ikke prøve at lave dine egne bogmærker? Du kan lave nogle flotte og sjove bogmærker, som er dine helt egne designs. Du kan tegne, male og herefter være kreativ med alt lige fra glimmer og glitter m.m. Dette er især en sjov aktivitet med dine børn, hvor I bagefter kan bruge bogmærket til de bøger, I læser om aftenen inden sengetid. Dette kan eksempelvis også fungere godt, hvis I vil lave dækkeservietter.

Spil: Der findes intet sjovere end at lave dine helt egne spil derhjemme. Det er ikke kun en underholdende aktivitet, men kan rent faktisk også spare dig for en masse penge. Du behøver nemlig ikke hele tiden gå ud og investere dine penge i et nyt spil. Du kan også lave dine egne spillekort og laminere dem, så de holder i længere tid.

Bagagemærker: Er du træt af de samme kedelige bagagemærker? Hvorfor så ikke lave dem selv med hjælp fra en lamineringsmaskine? Ligesom med bogmærkerne kan du designe dine egne bagagemærker – præcis som du vil.

Relateret opslag

Giv hjemmelavede gaver

Giv hjemmelavede gaver

Enhver forældre kender følelsen af at få en tegning af sit barn. For den udefrakommende kan glæden virke underlig, for i mange tilfælde er det i virkeligheden en grim tegning. Men gaven stikker dybere, end den æstetiske glæde en gave kan give. Gaven er et udtryk for,...

Vælg den rette belysning til dit walk-in-closet

Vælg den rette belysning til dit walk-in-closet

Har du et walk-in-closet, som du skal i gang med at indrette? Det er nærmest alles drøm at have et walk-in-closet, hvor ens tøj, sko og så videre bliver samlet. Men for at du kan bruge dit walk-in-closet på bedste vis, er det nødvendigt med en god belysning.For at...

Gå foråret i møde med denne klassiske sko

Gå foråret i møde med denne klassiske sko

Er du på udkig efter et par smarte sko, som nemt kan indgå i mange fede outfits, så skal du uden tvivl vælge et par vans sko. Vans har altid lavet sko til mænd, så vil du sikre dig at have nogle af de sko, som absolut ikke går af mode de første mange år, så er Vans...