Vær kreativ med din lamineringsmaskine

Dato: 25 aug, 2020

Skrevet af: Karen Marie

De fleste mennesker bruger kun en lamineringsmaskine på arbejdspladsen og måske i skolen. Der er dog masser af muligheder for at være kreativ med en lamineringsmaskine i hjemmet. Her kan du få idéer til, hvad du ellers kan bruge denne type maskine til.

Sjove ting du kan lave med en lamineringsmaskine

Malebøger: Du kan gemme dine egne eller dine børns tegninger fra malebøger og hænge dem op på væggen, efter de har været igennem lamineringsmaskinen. Du kan også laminere diverse tegninger, som der herefter kan udfyldes igen og igen.

Bogmærker: Hvorfor ikke prøve at lave dine egne bogmærker? Du kan lave nogle flotte og sjove bogmærker, som er dine helt egne designs. Du kan tegne, male og herefter være kreativ med alt lige fra glimmer og glitter m.m. Dette er især en sjov aktivitet med dine børn, hvor I bagefter kan bruge bogmærket til de bøger, I læser om aftenen inden sengetid. Dette kan eksempelvis også fungere godt, hvis I vil lave dækkeservietter.

Spil: Der findes intet sjovere end at lave dine helt egne spil derhjemme. Det er ikke kun en underholdende aktivitet, men kan rent faktisk også spare dig for en masse penge. Du behøver nemlig ikke hele tiden gå ud og investere dine penge i et nyt spil. Du kan også lave dine egne spillekort og laminere dem, så de holder i længere tid.

Bagagemærker: Er du træt af de samme kedelige bagagemærker? Hvorfor så ikke lave dem selv med hjælp fra en lamineringsmaskine? Ligesom med bogmærkerne kan du designe dine egne bagagemærker – præcis som du vil.

Relateret opslag

Det skal du være opmærksom på ved køb af træpiller

Det skal du være opmærksom på ved køb af træpiller

Har du lige købt et træpillefyr, skal du også ud og investere i træpiller. For mange kan det være svært at finde frem til, om de skal vælge den ene type eller den anden type. Der findes nemlig en lang række af træpiller på markedet, hvorfor det kan være vanskeligt at...

Flotte og praktiske manillamærker

Flotte og praktiske manillamærker

Du har sikkert set dem i forskellige butikker; de smarte manillamærker. De er små og praktiske, og samtidig har de et fint udtryk, der gør, at de både er gode som prismærkater og som bordkort på et fint dækket bord.   Praktiske prismærker Der findes mange måder at...

Er du vild med at tage billeder?

Er du vild med at tage billeder?

Hvis du er vild med at tage billeder, har du sikkert mange, du aldrig rigtig får kigget på. Vi kender det alle sammen. Vi tager det ene billede efter det andet, og så ligger de ellers bare på mobilen. Det er sjældent, at der bliver ryddet op i galleriet på mobilen, og...