Sådan laver du din egen drømmefanger

Dato: 26 okt, 2022

Hvis du gerne vil lave noget hyggeligt og kreativt derhjemme, kan du prøve at lave en drømmefanger. Det er måske ikke lige det første man tænker på, når det kommer til kreative projekter, men det er faktisk ganske ligetil, at lave en flot drømmefanger.

Ikke nok med at drømmefangere har en ældgammel og spændende historie bag sig, så er en drømmefanger også ganske nydelig at have hængende over sengen. En ting, som du kan i sandhed kan glæde dig over, og måske give i gave til andre, når du ikke kan stoppe med at producere de fine drømmefangere i forskellige størrelser og farver.

Drømmefangerens historie og funktion

Først kort om drømmefangerens historie. Drømmefangeren stammer fra indianernes mytologi. Historien lyder på, at drømmefangerens midterste spind fanger onde drømme, og derfor forhindrer en i at have ubehagelige drømme om natten.

Guide til at lave en drømmefanger

Du har bestemt ikke brug for nogle særlige redskaber for at kunne lave en drømmefanger selv. I virkeligheden kræver det bare at du har noget tyndt snor, en cirkelring, nogle perler og fjer efter eget valg.

Du starter med at snøre din cirkelring med noget snor, som du synes er pænt. Dernæst begynder du at væve det indre mønster, der er i en drømmefanger. Dette gør du ved at starte med at binde den tynde snor fast et sted på cirklen, for derefter at binde det samme stykke snor fast et andet sted i cirkel-ringen.

Sådan fortsætter du med at binde snoren fast i henholdsvis cirklen og de knuder, der er i mønstret. Du kan sætte perler i efterhånden som du ønsker, for eksempel fine blå perler undervejs i arbejdet.

Til sidst laver du vedhæng med fjer. Se gerne på et billede af en drømmefanger, så det bliver lettere for dig.

 

 

 

 

 

Relateret opslag

Giv hjemmelavede gaver

Giv hjemmelavede gaver

Enhver forældre kender følelsen af at få en tegning af sit barn. For den udefrakommende kan glæden virke underlig, for i mange tilfælde er det i virkeligheden en grim tegning. Men gaven stikker dybere, end den æstetiske glæde en gave kan give. Gaven er et udtryk for,...

Vælg den rette belysning til dit walk-in-closet

Vælg den rette belysning til dit walk-in-closet

Har du et walk-in-closet, som du skal i gang med at indrette? Det er nærmest alles drøm at have et walk-in-closet, hvor ens tøj, sko og så videre bliver samlet. Men for at du kan bruge dit walk-in-closet på bedste vis, er det nødvendigt med en god belysning.For at...

Flotte og praktiske manillamærker

Flotte og praktiske manillamærker

Du har sikkert set dem i forskellige butikker; de smarte manillamærker. De er små og praktiske, og samtidig har de et fint udtryk, der gør, at de både er gode som prismærkater og som bordkort på et fint dækket bord.   Praktiske prismærker Der findes mange måder at...