Bør jeg vælge en hvid eller farvet kokkejakke?

Dato: 25 aug, 2020

På et tidspunkt blev det sagt, at farven på din kokkejakke afspejlede din position i et professionelt køkken. Men det er ikke længere noget, der tages så alvorligt – men hvorfor er de fleste kokkejakker hvide den dag i dag?

Hvide kokkejakker

Moderne kokke foretrækker som regel i dag at holde sig til en hvid kokkejakke. Det er nemlig ikke lige så varmt i modsætning til de kokkejakker, der har en mørkere farve. Samtidigt er hvide jakker nemmere at blege, hvis det bliver nødvendigt.

Nogle mener endda, at det er nemmere at holde en hvid kokkejakke ren end en farvet. Det er nemlig nemmere at se, hvornår en hvid kokkejakke er beskidt fremfor, hvis den er sort. Herved holdes den renere, da den også bliver vasket oftere. Dog er dette ikke nødvendigvis sandt, da du altid kan vaske en mørk kokkejakke lige så meget, som du vasker en hvid kokkejakke.

Farvede kokkejakker

Uanset om du vælger at bære en farvet kokkejakke eller ej, er der flere ting, du bør overveje. Mens mange vælger den klassiske hvide kokkejakke, kan det være, at du gerne vil prøve noget nyt og skille dig ud.

Dog bør du være opmærksom på om den virksomhed, du arbejder i, kræver, at du bærer en bestemt farve, eller om du selv må vælge farve. Hvis du selv må vælge en farve, er det essentielt, at du vælger en model, du ved, at du bliver glad for. Der er ingen grund til at vælge en kokkejakke i en spændende farve, som du med tiden bliver træt af.

Relateret opslag

Sådan imponerer du din Tinder date

Sådan imponerer du din Tinder date

Datinglivet er efterhånden blevet som et japansk gameshow. Bor man i byen er konkurrencen især høj, da den næste bejler kun er et swipe væk. Man skal derfor kæmpe med at hav af andre singler. De fleste sætter også alle sejl ind på den perfekte første date og date...

Husk sikkerheden ved din hobby

Husk sikkerheden ved din hobby

Det kan være fantastisk sjovt at dyrke en hobby. Selvom man laver store projekter, kan det være helt afstressende at bruge timevis på. Der er noget over at skabe noget af fri vilje, uden der står en chef og truer dig med en presserende deadline.   Men jo vildere...

Til dig der overvejer at spille disc golf

Til dig der overvejer at spille disc golf

Har du allerede prøvet det sjove spil disc golf, men mangler du et sted online, hvor der er mulighed for at køb discgolf, så bør du besøge discs.dk. Disc golf er i den grad en sport der er kommet for at blive, for udover at det er en aldeles sjov og nem sport, er det...