Fordele ved brug af LED-lys

Dato: 15 jul, 2021

At du får godt og kraftigt lys, hvor du ønsker, er ikke den eneste fordel ved brug af LED lys. Der er nemlig mange andre gode grunde til, at du bør vælge denne form for belysning i din bolig, din butik, din restaurant eller lignende. Er du ikke kommet med på bølgen endnu, og har du ikke skiftet til LED-lys, finder du alle fordelene ved at gøre det lige her.

Hvad er LED-lys?

LED er kort sagt en forkortelse for Light Emitting Diode. Det er altså en elektrisk diode, der er i stand til at lave strøm om til lys uden at udvikle en masse varme. Til sammenligning bruger en helt almindelig glødepære omkring 10 % af energien på at lave selve lyset, mens den bruger omkring 90 % af energien på at udvikle varme.

En lang levetid

Da en LED-pære fokuserer på at omdanne strøm til lys og ikke varme, sikrer det, at pæren har en meget længere levetid end eksempelvis traditionelle glødepærer. Med en levetid på over 25.000 timer er det sjældent, at du skal indkøbe og udskifte LED-pærer.

Energieffektiv belysning

Eftersom at teknologien bruger stort set al strøm på at producere lys, går der ikke en masse strøm til spilde på varmeudvikling. Det gør, at LED-pærer er utroligt energieffektive, hvorfor de kan spare dig for en masse penge i strøm. Bruger du meget lys, er LED-belysning altså lige noget for dig.

Sæt dit lys hvor du vil

LED-belysning er modstandsdygtig overfor både stød, slag og vibrationer. Da LED-pærer heller ikke udvikler varme, kan du sætte belysningen tæt på vægge, lofter, inde i skuffer og skabe og meget mere.

 

Relateret opslag

Sådan imponerer du din Tinder date

Sådan imponerer du din Tinder date

Datinglivet er efterhånden blevet som et japansk gameshow. Bor man i byen er konkurrencen især høj, da den næste bejler kun er et swipe væk. Man skal derfor kæmpe med at hav af andre singler. De fleste sætter også alle sejl ind på den perfekte første date og date...

Husk sikkerheden ved din hobby

Husk sikkerheden ved din hobby

Det kan være fantastisk sjovt at dyrke en hobby. Selvom man laver store projekter, kan det være helt afstressende at bruge timevis på. Der er noget over at skabe noget af fri vilje, uden der står en chef og truer dig med en presserende deadline.   Men jo vildere...

Til dig der overvejer at spille disc golf

Til dig der overvejer at spille disc golf

Har du allerede prøvet det sjove spil disc golf, men mangler du et sted online, hvor der er mulighed for at køb discgolf, så bør du besøge discs.dk. Disc golf er i den grad en sport der er kommet for at blive, for udover at det er en aldeles sjov og nem sport, er det...