Gin Mare – Inspireret af middelhavskøkkenet

Dato: 25 aug, 2020

Hvis du er på udkig efter en ny go-to gin, der kan være hovedingrediensen til en masse gode drinks – så er Gin Mare et rigtig godt bud.

Gin Mare har en lækker smag, et flot design og en skarp pris, som alle ginelskere kan være med på. Smagen er en nyskabelse med noter af:

  • Enebær
  • Korianderfrø
  • Kardemomme
  • Citronskal
  • Appelsin- og mandarinskal
  • Rosmarin
  • Basilikum
  • Timian
  • Oliven

Disse ingredienser spiller sammen, og danner en smag, der leder tankerne hen på middelhavskøkkenet. Duften er intens, kraftig, varm og smagen bliver hængende behageligt i munden.

Giv en gin som værts- eller værtindegave

En gin er ikke kun en fantastisk gave, når du gerne vil forkæle dig selv – nej, den går også sikkert hjem som en værts- eller værtindegave. Gin er en eksklusiv drikkevare, som mange sætter pris på – og derfor vil de fleste også blive beærede over at få en god flaske Gin i gave.

Hvis du vil gå skridtet videre, kan du supplere med en god tonic og noget garniture. På den måde har modtageren et startkit til at lave gode drinks med – og hvem ved, måske er du heldig at få lov at smage.

Den perfekte drink med Gin Mare

Gin Mare har en meget karakteristisk smag, og derfor skal der selvfølgelig en helt særlig tonic til for at supplere ginnen på den bedst mulige måde. De mange noter af urter skal selvfølgelig komme til sin ret, og derfor har destilleriet udviklet deres helt egen gin til formålet.

1724 Tonic Water spiller exceptionelt godt sammen med Gin Mare – og alt efter hvad du er mest til, kan du supplere med en kvist rosmarin eller timian – eller noget appelsin. God fornøjelse!

Relateret opslag

Sådan imponerer du din Tinder date

Sådan imponerer du din Tinder date

Datinglivet er efterhånden blevet som et japansk gameshow. Bor man i byen er konkurrencen især høj, da den næste bejler kun er et swipe væk. Man skal derfor kæmpe med at hav af andre singler. De fleste sætter også alle sejl ind på den perfekte første date og date...

Husk sikkerheden ved din hobby

Husk sikkerheden ved din hobby

Det kan være fantastisk sjovt at dyrke en hobby. Selvom man laver store projekter, kan det være helt afstressende at bruge timevis på. Der er noget over at skabe noget af fri vilje, uden der står en chef og truer dig med en presserende deadline.   Men jo vildere...

Til dig der overvejer at spille disc golf

Til dig der overvejer at spille disc golf

Har du allerede prøvet det sjove spil disc golf, men mangler du et sted online, hvor der er mulighed for at køb discgolf, så bør du besøge discs.dk. Disc golf er i den grad en sport der er kommet for at blive, for udover at det er en aldeles sjov og nem sport, er det...