Gin Mare – Inspireret af middelhavskøkkenet

Dato: 25 aug, 2020

Skrevet af: Karen Marie

Hvis du er på udkig efter en ny go-to gin, der kan være hovedingrediensen til en masse gode drinks – så er Gin Mare et rigtig godt bud.

Gin Mare har en lækker smag, et flot design og en skarp pris, som alle ginelskere kan være med på. Smagen er en nyskabelse med noter af:

  • Enebær
  • Korianderfrø
  • Kardemomme
  • Citronskal
  • Appelsin- og mandarinskal
  • Rosmarin
  • Basilikum
  • Timian
  • Oliven

Disse ingredienser spiller sammen, og danner en smag, der leder tankerne hen på middelhavskøkkenet. Duften er intens, kraftig, varm og smagen bliver hængende behageligt i munden.

Giv en gin som værts- eller værtindegave

En gin er ikke kun en fantastisk gave, når du gerne vil forkæle dig selv – nej, den går også sikkert hjem som en værts- eller værtindegave. Gin er en eksklusiv drikkevare, som mange sætter pris på – og derfor vil de fleste også blive beærede over at få en god flaske Gin i gave.

Hvis du vil gå skridtet videre, kan du supplere med en god tonic og noget garniture. På den måde har modtageren et startkit til at lave gode drinks med – og hvem ved, måske er du heldig at få lov at smage.

Den perfekte drink med Gin Mare

Gin Mare har en meget karakteristisk smag, og derfor skal der selvfølgelig en helt særlig tonic til for at supplere ginnen på den bedst mulige måde. De mange noter af urter skal selvfølgelig komme til sin ret, og derfor har destilleriet udviklet deres helt egen gin til formålet.

1724 Tonic Water spiller exceptionelt godt sammen med Gin Mare – og alt efter hvad du er mest til, kan du supplere med en kvist rosmarin eller timian – eller noget appelsin. God fornøjelse!

Relateret opslag

Flotte fletkurve til opbevaring

Flotte fletkurve til opbevaring

Mangler du opbevaringsmuligheder til småting i hjemmet, og må det gerne være noget praktisk, som også klæder indretningen? I så fald er en fletkurv lige det, du søger. Du finder fletkurve med alverdens muligheder hos Notre Dame.  Praktiske løsninger Opbevaring er ikke...

Er du på udkig efter en elcykel?

Er du på udkig efter en elcykel?

Er du træt af modvind på cykelstierne, og er bakkerne uoverskuelige at kæmpe sig op ad på cykel? Det findes der heldigvis råd for. Hos Bikein kan du forkæle dig selv med den populære Cannondale Elcykel. Stor glæde med Cannondale-elcykler Er cyklen dit primære køretøj...

Mangler du et nyt skateboard?

Mangler du et nyt skateboard?

Er du den helt store skater? Uanset om du er garvet eller helt ny indenfor skaterverdenen, så er det med at have udstyret i orden. Hos The Boss Shop kan du finde dit nye skateboard blandt det store udvalg, og der er masser af brands at vælge imellem.  Hav udstyret i...