Hvad er Nanoleaf?

Dato: 20 jan, 2021

Skrevet af: hFJh0XLYil

Måske har du hørt om Nanoleaf før, eller også er det et helt nyt ord for dig? Nanoleaf er en innovativ canadisk opfindelse, som sørger for en smart og nyskabende belysning. Det er en LED-belysning, som er lavet af individuelle LED-paneler.

Disse lyser i en klassisk og flot hvid farve. Desuden kan du selv indstille panelerne til at lyse i andre farver, hvis du ønsker det. Det sikrer, at du kan opnå lige præcis den type af belysning, som du vil have.

Opgrader dit hjem med smarte lysende paneler

Det er muligt at få Nanoleaf i flere forskellige typer. Der findes eksempelvis både Nanoleaf Aurora samt Nanoleaf Canvas. Mens Nanoleaf Aurora er trekantet, er Nanoleaf Canvas firkantet.

Begge typer er elektroniske paneler, som du kan sætte fast på dine vægge. Hvis de er slukkede, vil det nærmest bare se ud som om, at du har almindelige fliser på dine vægge. Men når du tænder dem, vil de lyse.

På den måde kan du skabe en eller flere vægge i dit hjem, som er med til at give en helt speciel stemning og atmosfære alt efter dine ønsker. Alle paneler kan desuden lyse i hver deres farve.

Sådan fungerer det

At sætte Nanoleaf op på din væg er nemt og hurtigt. Du kan sammensætte dem ved at klikke den samme, hvorefter du har mulighed for at klistre dem op på din væg. Det skal du gøre ved at bruge den tape, der typisk medfølger, når du køber produktet.

Relateret opslag

Indstil lysstyrken med din telefon

Indstil lysstyrken med din telefon

Når du tænder for lamper derhjemme, er det typisk et klart lys, der bliver tændt. Hvorfor ikke lave det mere specielt? Med en WiFi pære kan du eksempelvis skrue op og ned for lysstyrken og tænde for forskellige farver. Alt sammen via en app på din iPhone eller...

Har du styr på kablerne?

Har du styr på kablerne?

Har du helt styr på, hvilke kabler du skal bruge, når feriebilleder og video skal vises frem? Vil du hellere se film på fjernsynet fremfor computeren? Med et av til hdmi kabel kan du nemt tilslutte både kamera og computer til dit fjernsyn. Specialist i udstyr og...

Ønsker du at stoppe rygningen?

Ønsker du at stoppe rygningen?

Vi ved godt alle sammen, at rygning er en dårlig vane og en afhængighed, som kan have negative, sundhedsmæssige konsekvenser for os. Alligevel kan det være ubeskriveligt svært at smide den dårlige vane væk, fordi det er blevet en klar del af hverdagen, som sagtens kan...