Hvad er Nanoleaf?

Dato: 20 jan, 2021

Måske har du hørt om Nanoleaf før, eller også er det et helt nyt ord for dig? Nanoleaf er en innovativ canadisk opfindelse, som sørger for en smart og nyskabende belysning. Det er en LED-belysning, som er lavet af individuelle LED-paneler.

Disse lyser i en klassisk og flot hvid farve. Desuden kan du selv indstille panelerne til at lyse i andre farver, hvis du ønsker det. Det sikrer, at du kan opnå lige præcis den type af belysning, som du vil have.

Opgrader dit hjem med smarte lysende paneler

Det er muligt at få Nanoleaf i flere forskellige typer. Der findes eksempelvis både Nanoleaf Aurora samt Nanoleaf Canvas. Mens Nanoleaf Aurora er trekantet, er Nanoleaf Canvas firkantet.

Begge typer er elektroniske paneler, som du kan sætte fast på dine vægge. Hvis de er slukkede, vil det nærmest bare se ud som om, at du har almindelige fliser på dine vægge. Men når du tænder dem, vil de lyse.

På den måde kan du skabe en eller flere vægge i dit hjem, som er med til at give en helt speciel stemning og atmosfære alt efter dine ønsker. Alle paneler kan desuden lyse i hver deres farve.

Sådan fungerer det

At sætte Nanoleaf op på din væg er nemt og hurtigt. Du kan sammensætte dem ved at klikke den samme, hvorefter du har mulighed for at klistre dem op på din væg. Det skal du gøre ved at bruge den tape, der typisk medfølger, når du køber produktet.

Relateret opslag

Sådan bliver det nemt at lave en plan for fremtiden

Sådan bliver det nemt at lave en plan for fremtiden

Har du en virksomhed, så ved du sikkert også, at der er mange forskellige budgetter, der skal holdes styr på. Et budget er godt, når du har brug for at lave en langsigtet plan, hvorimod forecasting er et justerbart værktøj, som hjælper dig med at se, hvordan din...

Sådan vælger du den rigtige betalingsløsning

Sådan vælger du den rigtige betalingsløsning

Føler du at have siddet i mere end hundrede år, for at opbygge din egen hjemmeside, og er turen nu kommet til, at skulle vælge den rigtige betalingsløsning? Der findes mange forskellige online betalingsløsninger, hvilket ikke just gør det nemmere at finde frem til...

Tips til køb af en ny fladskærm

Tips til køb af en ny fladskærm

Selvom at det kan virke tidskrævende og vanskeligt at købe en ny fladskærm, behøver det slet ikke at være så besværligt. Du skal bare gå på jagt efter en fladskærm med den rette shoppingstrategi.  Ikke nok med at det kan gøre din oplevelse langt bedre, så kan du også...