Hvilken form for leasing passer til dine behov?

Dato: 30 nov, 2021

Der er rigtig mange danskere, som benytter sig af at lease en bil både i privat og erhvervsmæssig sammenhæng. Det er meget forståeligt, da leasing af en bil tilbyder nogle fordele, som ikke er mulige at opnå i forhold til, hvis du køber en bil. 

Er du blevet interesseret i at lease en bil, skal du finde ud af, hvilken leasingform der passer bedst til dine behov. Når du har fundet ud af det, er det en god idé at bruge en sammenligningsside. En sammenligningsside kan give dig et overblik over dine forskellige muligheder, når det kommer til leasing af bil. Derved kan du finde det bedste tilbud for dig. 

Du kan vælge mellem privatleasing og erhvervsleasing

Privatleasing

Privatleasing betyder, at du leaser en bil til privatbrug i en specifik periode. Det kan både være i 12, 24 eller 36 måneder. Når du vælger privatleasing, skal du af med en førstegangsydelse i det øjeblik, du leaser bilen. Efterfølgende har du løbende udgifter til diverse ydelser. Når din leasing af bilen ophører, er der en slutafregning.  

Erhvervsleasing

Har du brug for erhvervsleasing, er det fordi, at du skal bruge en bil i dit firma i en specifik periode. Denne periode kan være på 1, 2 eller 3 år. En leaset firmabil kan bruges af dig eller en af dine medarbejdere. 

Ved at lease en bil i erhvervsmæssig sammenhæng får du udgifter i form af en førstegangsydelse, månedlige ydelser i leasingperioden og en slutafregning. Der er mulighed for at få et delvist fradrag ved erhvervsleasing. Dog skal du være opmærksom på, at din medarbejder bliver beskattet i forhold til at have fri bil. 

Relateret opslag

Sådan imponerer du din Tinder date

Sådan imponerer du din Tinder date

Datinglivet er efterhånden blevet som et japansk gameshow. Bor man i byen er konkurrencen især høj, da den næste bejler kun er et swipe væk. Man skal derfor kæmpe med at hav af andre singler. De fleste sætter også alle sejl ind på den perfekte første date og date...

Husk sikkerheden ved din hobby

Husk sikkerheden ved din hobby

Det kan være fantastisk sjovt at dyrke en hobby. Selvom man laver store projekter, kan det være helt afstressende at bruge timevis på. Der er noget over at skabe noget af fri vilje, uden der står en chef og truer dig med en presserende deadline.   Men jo vildere...

Til dig der overvejer at spille disc golf

Til dig der overvejer at spille disc golf

Har du allerede prøvet det sjove spil disc golf, men mangler du et sted online, hvor der er mulighed for at køb discgolf, så bør du besøge discs.dk. Disc golf er i den grad en sport der er kommet for at blive, for udover at det er en aldeles sjov og nem sport, er det...