IT er en stor del af vores hverdag

Dato: 30 sep, 2020

Skrevet af: Katrine Clausen

IT er efterhånden en meget stor del af alle danskeres hverdag. Især de unge er vokset op med IT i alle dens former. Som ung er du meget mere modtagelig i forhold til alle de nye teknologier, der ser dagens lys, hvorfor mange unge i dag har en stor interesse for IT.

Har du en stor interesse for IT, og skal du på efterskole? Hvorfor så ikke følge din interesse for IT, animation og film ved at tage på en IT efterskole.

Prøv kræfter med det linjefag, du drømmer om

På en IT-efterskole kan du prøve kræfter med det linjefag, du har drømt om at beskæftige dig med. Du får både teoretisk og praktisk viden for alle facetterne inden for IT, film og animation.

Du får mulighed for at lege med alt lige fra 3D til webdesign, photoshop, portrætter m.m. Du skal lege, men også arbejde seriøst og ambitiøst med udvikling fra en idé til et færdigt produkt.

IT-færdigheder åbner op for mange muligheder

At få en masse IT-færdigheder åbner op for mange muligheder i dit fremtidige karrierevalg. Mange virksomheder har nemlig i dag brug for ansatte, der har en stor viden inden for IT. Du er derfor ikke begrænset til en enkelt stillingsbetegnelse, da mange jobs kræver, at du har en eller anden form for kendskab til at arbejde med IT.

Fællesskabet på efterskolen

Samtidig med at du kommer på en IT-efterskole, kommer du også ind i et fællesskab på skolen. Du får en oplevelse, som du kan tage med dig gennem resten af livet.

Relateret opslag

Flotte og praktiske manillamærker

Flotte og praktiske manillamærker

Du har sikkert set dem i forskellige butikker; de smarte manillamærker. De er små og praktiske, og samtidig har de et fint udtryk, der gør, at de både er gode som prismærkater og som bordkort på et fint dækket bord.   Praktiske prismærker Der findes mange måder at...

Tag familien med i klatrepark

Tag familien med i klatrepark

Var det noget med en tur i klatrepark? Frederiksdal Klatrepark i Nordsjælland har forskellige klatrebaner i forskellige højder og sværhedsgrader, så alle kan være med. Tag dine venner og din familie under armen, så I sammen kan få en sjov dag i parken. Udfordr dine...

Er du vild med at tage billeder?

Er du vild med at tage billeder?

Hvis du er vild med at tage billeder, har du sikkert mange, du aldrig rigtig får kigget på. Vi kender det alle sammen. Vi tager det ene billede efter det andet, og så ligger de ellers bare på mobilen. Det er sjældent, at der bliver ryddet op i galleriet på mobilen, og...