IT er en stor del af vores hverdag

Dato: 30 sep, 2020

IT er efterhånden en meget stor del af alle danskeres hverdag. Især de unge er vokset op med IT i alle dens former. Som ung er du meget mere modtagelig i forhold til alle de nye teknologier, der ser dagens lys, hvorfor mange unge i dag har en stor interesse for IT.

Har du en stor interesse for IT, og skal du på efterskole? Hvorfor så ikke følge din interesse for IT, animation og film ved at tage på en IT efterskole.

Prøv kræfter med det linjefag, du drømmer om

På en IT-efterskole kan du prøve kræfter med det linjefag, du har drømt om at beskæftige dig med. Du får både teoretisk og praktisk viden for alle facetterne inden for IT, film og animation.

Du får mulighed for at lege med alt lige fra 3D til webdesign, photoshop, portrætter m.m. Du skal lege, men også arbejde seriøst og ambitiøst med udvikling fra en idé til et færdigt produkt.

IT-færdigheder åbner op for mange muligheder

At få en masse IT-færdigheder åbner op for mange muligheder i dit fremtidige karrierevalg. Mange virksomheder har nemlig i dag brug for ansatte, der har en stor viden inden for IT. Du er derfor ikke begrænset til en enkelt stillingsbetegnelse, da mange jobs kræver, at du har en eller anden form for kendskab til at arbejde med IT.

Fællesskabet på efterskolen

Samtidig med at du kommer på en IT-efterskole, kommer du også ind i et fællesskab på skolen. Du får en oplevelse, som du kan tage med dig gennem resten af livet.

Relateret opslag

Sådan imponerer du din Tinder date

Sådan imponerer du din Tinder date

Datinglivet er efterhånden blevet som et japansk gameshow. Bor man i byen er konkurrencen især høj, da den næste bejler kun er et swipe væk. Man skal derfor kæmpe med at hav af andre singler. De fleste sætter også alle sejl ind på den perfekte første date og date...

Husk sikkerheden ved din hobby

Husk sikkerheden ved din hobby

Det kan være fantastisk sjovt at dyrke en hobby. Selvom man laver store projekter, kan det være helt afstressende at bruge timevis på. Der er noget over at skabe noget af fri vilje, uden der står en chef og truer dig med en presserende deadline.   Men jo vildere...

Til dig der overvejer at spille disc golf

Til dig der overvejer at spille disc golf

Har du allerede prøvet det sjove spil disc golf, men mangler du et sted online, hvor der er mulighed for at køb discgolf, så bør du besøge discs.dk. Disc golf er i den grad en sport der er kommet for at blive, for udover at det er en aldeles sjov og nem sport, er det...