IT er en stor del af vores hverdag

Dato: 30 sep, 2020

Skrevet af: Katrine Clausen

IT er efterhånden en meget stor del af alle danskeres hverdag. Især de unge er vokset op med IT i alle dens former. Som ung er du meget mere modtagelig i forhold til alle de nye teknologier, der ser dagens lys, hvorfor mange unge i dag har en stor interesse for IT.

Har du en stor interesse for IT, og skal du på efterskole? Hvorfor så ikke følge din interesse for IT, animation og film ved at tage på en IT efterskole.

Prøv kræfter med det linjefag, du drømmer om

På en IT-efterskole kan du prøve kræfter med det linjefag, du har drømt om at beskæftige dig med. Du får både teoretisk og praktisk viden for alle facetterne inden for IT, film og animation.

Du får mulighed for at lege med alt lige fra 3D til webdesign, photoshop, portrætter m.m. Du skal lege, men også arbejde seriøst og ambitiøst med udvikling fra en idé til et færdigt produkt.

IT-færdigheder åbner op for mange muligheder

At få en masse IT-færdigheder åbner op for mange muligheder i dit fremtidige karrierevalg. Mange virksomheder har nemlig i dag brug for ansatte, der har en stor viden inden for IT. Du er derfor ikke begrænset til en enkelt stillingsbetegnelse, da mange jobs kræver, at du har en eller anden form for kendskab til at arbejde med IT.

Fællesskabet på efterskolen

Samtidig med at du kommer på en IT-efterskole, kommer du også ind i et fællesskab på skolen. Du får en oplevelse, som du kan tage med dig gennem resten af livet.

Relateret opslag

Flotte fletkurve til opbevaring

Flotte fletkurve til opbevaring

Mangler du opbevaringsmuligheder til småting i hjemmet, og må det gerne være noget praktisk, som også klæder indretningen? I så fald er en fletkurv lige det, du søger. Du finder fletkurve med alverdens muligheder hos Notre Dame.  Praktiske løsninger Opbevaring er ikke...

Er du på udkig efter en elcykel?

Er du på udkig efter en elcykel?

Er du træt af modvind på cykelstierne, og er bakkerne uoverskuelige at kæmpe sig op ad på cykel? Det findes der heldigvis råd for. Hos Bikein kan du forkæle dig selv med den populære Cannondale Elcykel. Stor glæde med Cannondale-elcykler Er cyklen dit primære køretøj...

Mangler du et nyt skateboard?

Mangler du et nyt skateboard?

Er du den helt store skater? Uanset om du er garvet eller helt ny indenfor skaterverdenen, så er det med at have udstyret i orden. Hos The Boss Shop kan du finde dit nye skateboard blandt det store udvalg, og der er masser af brands at vælge imellem.  Hav udstyret i...