Kom god i gang med glamping

Dato: 18 jan, 2022

Som mange andre danskere sidder du nu nok allerede nu og planlægger sommerferien. Men hvordan planlægger man så langt frem, når verdenssituationen er så usikker som den er nu? Det er ikke nemt. Måske kommer der en ny Coronavariant, der endnu engang lukker verden ned og, umuliggøre en rejse til udlandet. Svaret er simpelt: Hold ferie i Danmark.

 

Udover, at Danmark er fuld af fantastiske hoteller, er vores natur også ofte undervurderet. Genbesøg derfor den barnlige glæde ved at slå et telt op under træerne, og vågn op til spættens hakken i træerne.

 

Med god grund har mange mennesker desværre rædsomme minder fra enten festival eller barndommen, hvor man vågner op i varmt og fugtigt telt. Det harmonerer selvfølgelig ikke med en ferie, der skal lade batterierne op. Derfor skal du kigge mod glamping. Sammentrækningen af glamour og camping, giver en fremragende måde at bruge en uges til i naturen på.

 

Det er luksus som man kender det fra hotellerne, med naturen fra campinglivet. Her er det ikke unaturligt at sidde udenfor om aftenen i safaristole med et glas rødvin, og lamper omkring jer, der lyser teltpladsen op. De store telte er som regel lavet af et åndbart bomuldsstof, der isolerer jer godt både aften og morgen.

 

Teltene er også så store, at der her plads til mere end bare et tyndt liggeunderlag. Her er plads til store luftmadrasser eller feltsenge, der hæver dig fra den kolde jord. Finder du et godt sted at holde glamping, vil du endda se et køleskab inde i teltet.

 

Bedste af alt skal du ikke være bange for hverken nuværende eller kommende restriktioner. Hvis du ikke selv vil købe alt dit glampinggear, kan du booke dig ind på en plads med glamping. Husk at gøre det før det hele sæsonen er udsolgt.

Relateret opslag

Sådan imponerer du din Tinder date

Sådan imponerer du din Tinder date

Datinglivet er efterhånden blevet som et japansk gameshow. Bor man i byen er konkurrencen især høj, da den næste bejler kun er et swipe væk. Man skal derfor kæmpe med at hav af andre singler. De fleste sætter også alle sejl ind på den perfekte første date og date...

Husk sikkerheden ved din hobby

Husk sikkerheden ved din hobby

Det kan være fantastisk sjovt at dyrke en hobby. Selvom man laver store projekter, kan det være helt afstressende at bruge timevis på. Der er noget over at skabe noget af fri vilje, uden der står en chef og truer dig med en presserende deadline.   Men jo vildere...

Til dig der overvejer at spille disc golf

Til dig der overvejer at spille disc golf

Har du allerede prøvet det sjove spil disc golf, men mangler du et sted online, hvor der er mulighed for at køb discgolf, så bør du besøge discs.dk. Disc golf er i den grad en sport der er kommet for at blive, for udover at det er en aldeles sjov og nem sport, er det...