Kom godt i gang med at strikke

Dato: 25 aug, 2020

Det kræver ikke noget specielt gen at strikke. Du behøver heller ikke en overmenneskelig fingerfærdighed eller en masse tålmodighed. Du skal bare følge et par grundlæggende regler. Det allervigtigste er, at du rigtig gerne vil lære at strikke. Herefter kommer det hele stille og roligt af sig selv.

Husk på disse råd

Det kan være, at du har hørt, at du skal gå i gang med at strikke et halstørklæde som det første. Men det er ikke helt sandt. Det er nemlig ikke det nemmeste, da det kan føles som et meget stort projekt. Start i stedet med noget mindre, du hurtigere kan færdiggøre.

En anden ting, du skal være opmærksom på, er, at du skal sætte god tid af til projektet og lave en deadline for færdiggørelsen. Ellers kommer strikningen til at trække i langdrag, hvor du så opgiver på halvvejen.

Få fat i materialerne

Det er en god idé at købe garn i en god kvalitet. Det kan eksempelvis være Sandnes garn. Det kan du købe i din lokale garnforretning eller på nettet. Find en type garn, der ikke har samme tykkelse som en tandtråd eller som et reb. Det er desuden en god idé at vælge garn med en tykkelse, som er nemmere at håndtere.

På garnets banderole kan du se hvilken størrelse pinde, du skal bruge til det specifikke garn. Om du investerer i strikkepinde lavet af aluminium, bambus eller plastik er helt op til dig samt, hvad du har lyst til.

Relateret opslag

Sådan imponerer du din Tinder date

Sådan imponerer du din Tinder date

Datinglivet er efterhånden blevet som et japansk gameshow. Bor man i byen er konkurrencen især høj, da den næste bejler kun er et swipe væk. Man skal derfor kæmpe med at hav af andre singler. De fleste sætter også alle sejl ind på den perfekte første date og date...

Husk sikkerheden ved din hobby

Husk sikkerheden ved din hobby

Det kan være fantastisk sjovt at dyrke en hobby. Selvom man laver store projekter, kan det være helt afstressende at bruge timevis på. Der er noget over at skabe noget af fri vilje, uden der står en chef og truer dig med en presserende deadline.   Men jo vildere...

Til dig der overvejer at spille disc golf

Til dig der overvejer at spille disc golf

Har du allerede prøvet det sjove spil disc golf, men mangler du et sted online, hvor der er mulighed for at køb discgolf, så bør du besøge discs.dk. Disc golf er i den grad en sport der er kommet for at blive, for udover at det er en aldeles sjov og nem sport, er det...