Lad os tage på UV-jagt

Dato: 29 sep, 2020

Hvad er UV-jagt overhovedet for noget? UV-jagt er forkortelsen for undervandsjagt. Det er den mest autentiske måde at fange fisk på, som du senere kan nyde at spise. Du kan derfor godt smide fiskestangen, madding, fluerne og koppen med varm kaffe på porten. Du har nemlig mere brug for svømmefødder, våddragt, snorkel og en harpun, når du skal på UV-jagt.

Du kan lige starte med et dykkerkursus

Hvis du ingen erfaring har med at dykke, kan du tage et dykkerkursus, inden din jagtsæson begynder. Det er muligt at finde frem til et dykkerkursus mange steder. Du skal derfor bare gå i gang med at søge på nettet for at finde et i nærheden af din bopæl.

Få et kursus i UV-jagt

Efter du har gennemgået et dykkerkursus, kan du tage på et kursus i UV-jagt. Her vil du lære alt om sikkerhed, hvilket udstyr du skal bruge, de grundlæggende jagtteknikker, fiskearter, grej, bundforhold m.m.

Har du erfaring med at dykke med en iltflaske, hjælper det dig ikke på et kursus i UV-jagt. Til UV-jagt skal du nemlig bruge en snorkel og din vejrtrækning eller fridykning, så du kan komme tættere på fiskene. Du skal desuden sørge for, at du dukker op på kurset med et gyldigt fisketegn.

Undervandsjagt siden Kong Ruders tid

Mennesket var nok aldrig startet med at dykke, hvis det ikke var fordi, der er fisk og andre spiselige ting i vandet. Undervandsjagt startede før vores tidsregning og har stort set ikke ændret sig siden – lige bortset fra udstyret.

Relateret opslag

Sådan imponerer du din Tinder date

Sådan imponerer du din Tinder date

Datinglivet er efterhånden blevet som et japansk gameshow. Bor man i byen er konkurrencen især høj, da den næste bejler kun er et swipe væk. Man skal derfor kæmpe med at hav af andre singler. De fleste sætter også alle sejl ind på den perfekte første date og date...

Husk sikkerheden ved din hobby

Husk sikkerheden ved din hobby

Det kan være fantastisk sjovt at dyrke en hobby. Selvom man laver store projekter, kan det være helt afstressende at bruge timevis på. Der er noget over at skabe noget af fri vilje, uden der står en chef og truer dig med en presserende deadline.   Men jo vildere...

Til dig der overvejer at spille disc golf

Til dig der overvejer at spille disc golf

Har du allerede prøvet det sjove spil disc golf, men mangler du et sted online, hvor der er mulighed for at køb discgolf, så bør du besøge discs.dk. Disc golf er i den grad en sport der er kommet for at blive, for udover at det er en aldeles sjov og nem sport, er det...