Lad os tage på UV-jagt

Dato: 29 sep, 2020

Skrevet af: Simon Herborg

Hvad er UV-jagt overhovedet for noget? UV-jagt er forkortelsen for undervandsjagt. Det er den mest autentiske måde at fange fisk på, som du senere kan nyde at spise. Du kan derfor godt smide fiskestangen, madding, fluerne og koppen med varm kaffe på porten. Du har nemlig mere brug for svømmefødder, våddragt, snorkel og en harpun, når du skal på UV-jagt.

Du kan lige starte med et dykkerkursus

Hvis du ingen erfaring har med at dykke, kan du tage et dykkerkursus, inden din jagtsæson begynder. Det er muligt at finde frem til et dykkerkursus mange steder. Du skal derfor bare gå i gang med at søge på nettet for at finde et i nærheden af din bopæl.

Få et kursus i UV-jagt

Efter du har gennemgået et dykkerkursus, kan du tage på et kursus i UV-jagt. Her vil du lære alt om sikkerhed, hvilket udstyr du skal bruge, de grundlæggende jagtteknikker, fiskearter, grej, bundforhold m.m.

Har du erfaring med at dykke med en iltflaske, hjælper det dig ikke på et kursus i UV-jagt. Til UV-jagt skal du nemlig bruge en snorkel og din vejrtrækning eller fridykning, så du kan komme tættere på fiskene. Du skal desuden sørge for, at du dukker op på kurset med et gyldigt fisketegn.

Undervandsjagt siden Kong Ruders tid

Mennesket var nok aldrig startet med at dykke, hvis det ikke var fordi, der er fisk og andre spiselige ting i vandet. Undervandsjagt startede før vores tidsregning og har stort set ikke ændret sig siden – lige bortset fra udstyret.

Relateret opslag

Flotte fletkurve til opbevaring

Flotte fletkurve til opbevaring

Mangler du opbevaringsmuligheder til småting i hjemmet, og må det gerne være noget praktisk, som også klæder indretningen? I så fald er en fletkurv lige det, du søger. Du finder fletkurve med alverdens muligheder hos Notre Dame.  Praktiske løsninger Opbevaring er ikke...

Er du på udkig efter en elcykel?

Er du på udkig efter en elcykel?

Er du træt af modvind på cykelstierne, og er bakkerne uoverskuelige at kæmpe sig op ad på cykel? Det findes der heldigvis råd for. Hos Bikein kan du forkæle dig selv med den populære Cannondale Elcykel. Stor glæde med Cannondale-elcykler Er cyklen dit primære køretøj...

Mangler du et nyt skateboard?

Mangler du et nyt skateboard?

Er du den helt store skater? Uanset om du er garvet eller helt ny indenfor skaterverdenen, så er det med at have udstyret i orden. Hos The Boss Shop kan du finde dit nye skateboard blandt det store udvalg, og der er masser af brands at vælge imellem.  Hav udstyret i...