Ønsker du at stoppe rygningen?

Dato: 31 aug, 2020

Skrevet af: Simon Herborg

Vi ved godt alle sammen, at rygning er en dårlig vane og en afhængighed, som kan have negative, sundhedsmæssige konsekvenser for os. Alligevel kan det være ubeskriveligt svært at smide den dårlige vane væk, fordi det er blevet en klar del af hverdagen, som sagtens kan medføre abstinenser, hvis den skal undværes.

Der findes et utal af forskellige nikotintyggegummier, nikotinplastre og andre muligheder, der bidrager til et rygestop. Men hvad hvis det ikke bare er nikotinen, du er afhængig af? Hvad hvis det er følelsen af en smøg mellem læberne og smagen af røg, der pustes ud gennem luften? Så fungerer et tyggegummi eller plaster jo ikke.

Trap ned med en e-cigaret

Med en e-cigaret får du et sundere alternativ til rygning, uden du behøver at forandre din vane helt. En e-cigaret er nemlig meget lig en almindelig cigaret – blot tilføjet nogle andre ingredienser. Med andre ord får du altså stadig følelsen af en cigaret mellem læberne og fornemmelsen af at puste røgen ud igen.

En e-cigaret er et oplagt step, hvis du ønsker at kvitte rygningen helt. Her kan du langsomt slippe af med elementer i din afhængighed, imens du bevarer enkelte af dem.

En anden fordel ved e-cigaretter er de mange smagsvarianter, som du kan tilpasse og nyde, som du vil. Tag for eksempel et kig på mærket Sundbygaard, som forhandler en bred vifte af smagsvarianter. Det giver dig muligheden for at finde lige præcis dén variant, som du allerbedst kan lide. Det kan nemlig også være en hjælp på vejen til at stoppe rygning.

Relateret opslag

Indstil lysstyrken med din telefon

Indstil lysstyrken med din telefon

Når du tænder for lamper derhjemme, er det typisk et klart lys, der bliver tændt. Hvorfor ikke lave det mere specielt? Med en WiFi pære kan du eksempelvis skrue op og ned for lysstyrken og tænde for forskellige farver. Alt sammen via en app på din iPhone eller...

Hvad er Nanoleaf?

Hvad er Nanoleaf?

Måske har du hørt om Nanoleaf før, eller også er det et helt nyt ord for dig? Nanoleaf er en innovativ canadisk opfindelse, som sørger for en smart og nyskabende belysning. Det er en LED-belysning, som er lavet af individuelle LED-paneler. Disse lyser i en klassisk og...

Har du styr på kablerne?

Har du styr på kablerne?

Har du helt styr på, hvilke kabler du skal bruge, når feriebilleder og video skal vises frem? Vil du hellere se film på fjernsynet fremfor computeren? Med et av til hdmi kabel kan du nemt tilslutte både kamera og computer til dit fjernsyn. Specialist i udstyr og...