Opgradér dit værksted med forskellige momentnøgler i høj kvalitet

Dato: 29 nov, 2021

Uanset om du arbejder som mekaniker til daglig, eller om du bare sætter en ære i at gøre tingene selv. For eksempel når det handler om hjulskift på bilen, så bør du have værktøjet i værkstedet i orden, heriblandt momentnøgler. En momentnøgle hører til det, der kaldes for specialværktøj, og bruges primært til, når du skal stramme forskellige møtrikker og bolte, for eksempel på bilen, når hjulene trænger til at blive skiftet ud.

Brug en momentnøgle men undgå at stramme alt for meget

Mange bilejere vælger selv at skifte dæk på bilen, og her viser undersøgelser faktisk at alt for mange der udfører arbejdet selv, strammer boltene alt for hårdt. Så i stedet for at udføre et godt stykke arbejde, resulterer det desværre i at boltene bliver ødelagte. 

Ved at bruge en momentnøgle, kan du helt undgå at ødelægge boltene. Simpelthen fordi du har mulighed for at indstille momentnøglen, så den passer til det arbejde du skal udføre. 

Sørg for at kalibrere momentnøglen inden brug

Vil du undgå at lave overspænding, når du skifter hjul på bilen, så bør du altid sørge for at kalibrere din momentnøgle. På den måde kan du undgå at lave skader, ved at lave en forkert spænding. 

Der er ingen tvivl om at du har brug for en momentnøgle, hvis du selv vil i gang med at skifte dæk på bilen. Hos dvsalg.dk finder du flere forskellige slags, sammen med et stort udvalg af blandt andet håndværktøj, kompressorer, svejseudstyr og meget mere. 

 

Relateret opslag

Sådan imponerer du din Tinder date

Sådan imponerer du din Tinder date

Datinglivet er efterhånden blevet som et japansk gameshow. Bor man i byen er konkurrencen især høj, da den næste bejler kun er et swipe væk. Man skal derfor kæmpe med at hav af andre singler. De fleste sætter også alle sejl ind på den perfekte første date og date...

Husk sikkerheden ved din hobby

Husk sikkerheden ved din hobby

Det kan være fantastisk sjovt at dyrke en hobby. Selvom man laver store projekter, kan det være helt afstressende at bruge timevis på. Der er noget over at skabe noget af fri vilje, uden der står en chef og truer dig med en presserende deadline.   Men jo vildere...

Til dig der overvejer at spille disc golf

Til dig der overvejer at spille disc golf

Har du allerede prøvet det sjove spil disc golf, men mangler du et sted online, hvor der er mulighed for at køb discgolf, så bør du besøge discs.dk. Disc golf er i den grad en sport der er kommet for at blive, for udover at det er en aldeles sjov og nem sport, er det...