Skal du have nye løbesko?

Dato: 25 aug, 2020

Der er bare intet bedre end at forkæle sig selv i ny og næ – og er du en engageret løber, er et par nye, fede løbesko da lige sagen. Spørgsmålet er bare, hvor du skal finde det næste nye par – du kan fx finde dem hos Intersport.

Ikke nok med at du hos intersport.dk finder et kæmpe online univers af sko og tøj til diverse sportsgrene, så finder du også et hav af løbesko. Intersport forhandler mange brands, så der er rig mulighed for at finde et par løbesko, som du vil blive yderst tilfreds med.

Hvilke løbesko skal du vælge?

Hos Intersport de en bred samling af løbesko, og der er sikkert et par, som passer perfekt til dig, uanset om du løber lange eller korte ture eller skal bruge dem til en bestemt løbedisciplin. Der er stor forskel på løbesko og på fødder – og det er i hvert fald vigtigt, at skoene ikke er dem, som begrænser dig til at opnå dit maksimale.

Intersport har både løbesko, som er støddæmpende, responsive og lette. Det er blandt andet vigtigt med god stødabsorbering, som aflaster dine fødder, hver gang du lander. Der er også forskel på hvilken løbestil du har, og om du derfor skal have en så let løbesko som muligt eller en mere tung. Løbesko kan ligeledes være enten fleksible eller mere stabile – har du en høj svang, har du brug for en fleksibel sko med meget støddæmpning, har du derimod en lav svang eller er du platfodet, har du måske brug for en mere stabil løbesko, som giver god støtte til dine fødder.

Hos Intersport har de mærker som Asics, Adidas, Nike, New Balance og mange flere – der er helt sikkert en løbesko til dig.

Relateret opslag

Sådan imponerer du din Tinder date

Sådan imponerer du din Tinder date

Datinglivet er efterhånden blevet som et japansk gameshow. Bor man i byen er konkurrencen især høj, da den næste bejler kun er et swipe væk. Man skal derfor kæmpe med at hav af andre singler. De fleste sætter også alle sejl ind på den perfekte første date og date...

Husk sikkerheden ved din hobby

Husk sikkerheden ved din hobby

Det kan være fantastisk sjovt at dyrke en hobby. Selvom man laver store projekter, kan det være helt afstressende at bruge timevis på. Der er noget over at skabe noget af fri vilje, uden der står en chef og truer dig med en presserende deadline.   Men jo vildere...

Til dig der overvejer at spille disc golf

Til dig der overvejer at spille disc golf

Har du allerede prøvet det sjove spil disc golf, men mangler du et sted online, hvor der er mulighed for at køb discgolf, så bør du besøge discs.dk. Disc golf er i den grad en sport der er kommet for at blive, for udover at det er en aldeles sjov og nem sport, er det...