Tjen penge på din hobby

Dato: 30 dec, 2021

Strikker du som Lærke Bagger? Laver du hestesko, der gør smeden misundelig? Har du fundet glæden ved at skabe ting med din hobby, og har du nu kælderen fuld af færdige produkter? Jamen, det skal da sælges!

Der er rige muligheder for at skyde sit håndværk afsted med en lille fortjeneste, uden at skulle stå med snottende næse og følelsesløse fingre på udendørs julemarkeder. Internettet er en gave til dig, der gerne vil have dine ting afsat.

Det skal se ordentligt ud

Godt nok, nu har du besluttet, at det skal sælges – tillykke med første skridt. Men det skal gøres ordentligt, ellers kommer du til at stå op til en tom ordreliste hver morgen. Vi kender alle følelsen af at sidde og shoppe på en hjemmeside, der ikke er opdateret siden starten af sidste årti. Det er ikke fedt, og medmindre at der er strengt nødvendigt, undgår vi det.

Vær bedre end det, for chancen for, at du sidder som den eneste på markedet, er minimal. Men internet og æstetik er to ord, der kræver eksperter, før de kan forenes. Så gør det rigtige og alliér dig med en der har forstand på digital design.

Vejen til mersalg

En lækker brugerflade kan selvfølgelig ikke stå alene. Men tænk dig om. Hvor ofte har du ikke set dig selv på en webshop, hvor du troede, at du bare skulle have et par nye sokker – eller to? Pludselig er den digitale indkøbskurv fuld af tændrør og oppusteligt julepynt.

Og det er, hvad en lækker hjemmeside kan betyde for en virksomhed. Men den slags får man ikke selv banket sammen på en eftermiddag, og det kan derfor nemt betale sig økonomisk at slå sig sammen med en ekspert. Men inden du ringer, kan du allerede nu begynde at tænke på et tema til din nye hjemmeside.

Relateret opslag

Sådan imponerer du din Tinder date

Sådan imponerer du din Tinder date

Datinglivet er efterhånden blevet som et japansk gameshow. Bor man i byen er konkurrencen især høj, da den næste bejler kun er et swipe væk. Man skal derfor kæmpe med at hav af andre singler. De fleste sætter også alle sejl ind på den perfekte første date og date...

Husk sikkerheden ved din hobby

Husk sikkerheden ved din hobby

Det kan være fantastisk sjovt at dyrke en hobby. Selvom man laver store projekter, kan det være helt afstressende at bruge timevis på. Der er noget over at skabe noget af fri vilje, uden der står en chef og truer dig med en presserende deadline.   Men jo vildere...

Til dig der overvejer at spille disc golf

Til dig der overvejer at spille disc golf

Har du allerede prøvet det sjove spil disc golf, men mangler du et sted online, hvor der er mulighed for at køb discgolf, så bør du besøge discs.dk. Disc golf er i den grad en sport der er kommet for at blive, for udover at det er en aldeles sjov og nem sport, er det...