Giv dine hvide sneakers et personligt præg

Dato: 21 aug, 2020

Det er et must at have et par hvide sneakers i garderoben – de passer til alt og går helt enkelt aldrig af mode. Der kan dog være flere situationer, hvor vi kan få lyst til at forny vores hvide sneakers – og give dem en lille opløftning. Det kan også være, at du bare har et kreativt sind, og synes det er spændende at give dine sneakers sit helt eget personlige præg.

På den måde kan du faktisk gøre dine sneakers helt unikke – så du ikke render rundt i den samme variant, som alle andre har.

Idéer til dine sneakers

Har du et par hvide sko i forvejen, som du er blevet lidt træt af og ønsker at forny? Eller er du bare helt vild med idéen om, at købe et par hvide sko og designe dem præcis som du vil? Her kan du få et par idéer til, hvordan du kan gøre dine sneakers til dine helt egne.

Hvis du ikke har et par sneakers i forvejen, vil vi anbefale dig at købe hos TAF – hvor du også kan finde et stort udvalg af andre fede sneakers.

En nem måde at gøre det på er, hvis du tilføjer et par farvede snørebånd til dine sneakers. Snørebånd er ofte hvide og meget upersonlige, men vælger du for eksempel din yndlingsfarve, kan dine sneakers lynhurtigt få et helt andet udtryk.

Ønsker du at gå skridtet videre, kan du faktisk også få maling og tuscher til dine sneakers. På den måde kan du tilføje fede og farverige detaljer, og gøre dine sneakers endnu mere iøjefaldende, når du går på gaden.

Der er et utal af muligheder, så det er bare med at komme i gang!

Relateret opslag

Sådan laver du din egen drømmefanger

Sådan laver du din egen drømmefanger

Hvis du gerne vil lave noget hyggeligt og kreativt derhjemme, kan du prøve at lave en drømmefanger. Det er måske ikke lige det første man tænker på, når det kommer til kreative projekter, men det er faktisk ganske ligetil, at lave en flot drømmefanger. Ikke nok med at...

Giv hjemmelavede gaver

Giv hjemmelavede gaver

Enhver forældre kender følelsen af at få en tegning af sit barn. For den udefrakommende kan glæden virke underlig, for i mange tilfælde er det i virkeligheden en grim tegning. Men gaven stikker dybere, end den æstetiske glæde en gave kan give. Gaven er et udtryk for,...

Vælg den rette belysning til dit walk-in-closet

Vælg den rette belysning til dit walk-in-closet

Har du et walk-in-closet, som du skal i gang med at indrette? Det er nærmest alles drøm at have et walk-in-closet, hvor ens tøj, sko og så videre bliver samlet. Men for at du kan bruge dit walk-in-closet på bedste vis, er det nødvendigt med en god belysning.For at...