Giv dine hvide sneakers et personligt præg

Dato: 21 aug, 2020

Skrevet af: Karen Marie

Det er et must at have et par hvide sneakers i garderoben – de passer til alt og går helt enkelt aldrig af mode. Der kan dog være flere situationer, hvor vi kan få lyst til at forny vores hvide sneakers – og give dem en lille opløftning. Det kan også være, at du bare har et kreativt sind, og synes det er spændende at give dine sneakers sit helt eget personlige præg.

På den måde kan du faktisk gøre dine sneakers helt unikke – så du ikke render rundt i den samme variant, som alle andre har.

Idéer til dine sneakers

Har du et par hvide sko i forvejen, som du er blevet lidt træt af og ønsker at forny? Eller er du bare helt vild med idéen om, at købe et par hvide sko og designe dem præcis som du vil? Her kan du få et par idéer til, hvordan du kan gøre dine sneakers til dine helt egne.

Hvis du ikke har et par sneakers i forvejen, vil vi anbefale dig at købe hos TAF – hvor du også kan finde et stort udvalg af andre fede sneakers.

En nem måde at gøre det på er, hvis du tilføjer et par farvede snørebånd til dine sneakers. Snørebånd er ofte hvide og meget upersonlige, men vælger du for eksempel din yndlingsfarve, kan dine sneakers lynhurtigt få et helt andet udtryk.

Ønsker du at gå skridtet videre, kan du faktisk også få maling og tuscher til dine sneakers. På den måde kan du tilføje fede og farverige detaljer, og gøre dine sneakers endnu mere iøjefaldende, når du går på gaden.

Der er et utal af muligheder, så det er bare med at komme i gang!

Relateret opslag

Flotte og praktiske manillamærker

Flotte og praktiske manillamærker

Du har sikkert set dem i forskellige butikker; de smarte manillamærker. De er små og praktiske, og samtidig har de et fint udtryk, der gør, at de både er gode som prismærkater og som bordkort på et fint dækket bord.   Praktiske prismærker Der findes mange måder at...

Er du vild med at tage billeder?

Er du vild med at tage billeder?

Hvis du er vild med at tage billeder, har du sikkert mange, du aldrig rigtig får kigget på. Vi kender det alle sammen. Vi tager det ene billede efter det andet, og så ligger de ellers bare på mobilen. Det er sjældent, at der bliver ryddet op i galleriet på mobilen, og...

Limpistoler holder dine kreative projekter sammen

Limpistoler holder dine kreative projekter sammen

Er du den første til at foreslå kreative projekter, hvis hele familien skal hygge i weekenden eller ferien, eller er du mere til selv at sidde og fordybe dig i forskellige projekter? Uanset hvad, så er en limpistol et nødvendigt redskab for at holde delene sammen. Lav...